Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Films & Series 1 mei 2024
Leestijd: 3 minuten

Fan van de After-filmreeks? Dan wil je deze films ook zien

Wie heeft er nu niet genoten van de welbekende film After? Inmiddels bestaat de After-filmreeks al uit vijf films. Heb jij na deze vijf films nog steeds geen genoeg gehad van dit genre? Dan zit je goed! Er zijn namelijk nog genoeg andere film met de romantiek en het drama waar jij naar op zoek bent.

Wij delen een aantal van deze producties om de zoektocht iets makkelijker te maken voor je.

Films die lijken op de After-filmreeks

De filmreeks van After bestaat voornamelijk uit veel intense romantiek en veel drama. Deze twee genres gaan hand in hand met elkaar. Gelukkig houdt het niet op bij de vijf films van After en zijn er nog genoeg andere producties waarbij jij huilend op de bank kunt zitten.

The Kissing Booth

Een andere wereldberoemde film die iets weg heeft van de After-filmreeks is The Kissing Booth. Dit is een romantische comedy, maar kan ook zeker wat tranen opwekken. Het gaat over Elle die verliefd wordt op de broer van haar beste vriend. Hierdoor komt de relatie met haar beste vriend op het spel te staan. Ook deze film heeft een reeks dus je kunt van meerdere verschillende delen genieten.

The Perfect Date

Wie wordt er nu niet vrolijk van een film met Noah Centineo erin? In deze romantische comedy gaat het over Brooks die ingehuurd kan worden als “nepdate” voor verschillende gelegenheden. Dit gaat goed totdat hij gevoelens krijgt voor zijn date.

To All the Boys I’ve Loved Before

Een andere film die je gegarandeerd leuk zal vinden als je de After-filmreeks leuk vindt, is To All the Boys I’ve Loved Before. Deze film gaat over Lara Jean die de schrik van haar leven krijgt wanneer ze erachter komt dat vijf liefdesbrieven, die ze in het geheim heeft geschreven, opeens daadwerkelijk verstuurd zijn door haar zusje. Hierdoor wordt haar leven opeens een stuk ingewikkelder.

All the Bright Places

Een film met hetzelfde genre als After is All the Bright Places. Deze film gaat over twee tieners die beide geen makkelijk verleden hebben en hier nog altijd mee worstelen. Wanneer ze elkaar ontmoeten, halen ze plezier uit de kleine dingen en helen ze langzaam samen.

In Love All Over Again

Een serie die lijkt op After en die je snel kan bingen, want het heeft maar één seizoen, is In Love All Over Again. Deze serie gaat over Irene en Julio die een relatie hebben. Maar deze relatie gaat niet altijd even goed en hierdoor gaat het vaak uit, houden ze het op deze manier met elkaar vol?

From Scratch

Als je al snel moet huilen bij films bereid je dan maar alvast voor op deze mini-serie. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het gaat over Amy en Lino. Amy is een kunststudent en wordt verliefd op chef Lino. De twee worden smoorverliefd. De serie focust zich op alle ups en downs in hun liefdesverhaal.

My Life with the Walter Boys

Nog een serie die lijkt op After is deze serie. Het gaat over Jackie die vanwege het overlijden van haar familie bij een familie in Colorado gaat wonen. Ze komt in een huis met twaalf jongens. In de serie volgen ze Jackie hoe ze langzaam haar weg vindt in deze situatie en komt er liefde op haar pad.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.