Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 3 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Florence Pugh is aan het experimenteren met haarstijlen en volgers zijn fan

Florence Pugh konden wij afgelopen 1 mei zien schitteren op de loper van het Met Gala. Haar Valentino-jurk was echter niet het enige waar wij versteld van stonden. Florence’s haar had de loper niet gehaald, maar met een buzzcut betreedde de actrice de trappen. Blijkbaar zijn we aangekomen in de periode van het experimenteren met haarstijlen en geeft ons zowel blond als bruin als buzzcut.

And we are here for it.

Florence Pugh’s haar

De buzzcut was er niet een die wij verwacht hadden. Een week ervoor werd Florence Pugh nog de nieuwe Michelle Pfeiffer genoemd, toen er foto’s online kwamen van het Tiffany & Co evenement. Ons Florence was te zien in een pruik á la Michelle Pfeiffer in Scarface en fans werden razend enthousiast.

Van bruin, naar blond, naar buzzcut

Deze transformaties zijn niet de eerste die we hebben gezien bij het haar van de Don’t Worry Darling-actrice. Voor haar nieuwste film – A Good Person – rockte ze een korte, wilde, bruinharige boblijn waarna ze weer even terugging naar haar iconische blonde lob. Nu had ze even een tussenstop bij de Michelle Pfeiffer haarstijl, om vervolgens een buzzcut te dragen op het Met Gala. Van alle haarstijlen hadden wij deze in ieder geval niet zien aankomen.

Florence de kameleon

Florence Pugh is blijkbaar een kameleon als het gaat om haarstijlen: alles kan ze hebben. Daar is het internet het ook mee eens. Onder de foto die Flo plaatste van het Met Gala reageerden volgers dan ook razend enthousiast. Zo schreef een volger: “You look so stunning with that shaved hair – deffo one of the starlooks this evening”. Een andere volger was het daar mee ook mee eens en reageerde: “How do you kill every single look you do?” Wij zouden ook niet weten hoe ze het doet, maar blijkbaar is geen enkele haarstijl té gek.

Wow: Florence Pugh draagt een doorschijnende rok van Valentino tijdens Fashion Week

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.