Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 3 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit is wat Sydney Sweeney eet op een dag

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van Sydney Sweeney.

Sydney Sweeney is een ongelooflijk mooie en getalenteerde actrice, vooral bekend door haar rol in Euphoria. Als kind en tiener was Sydney een op zijn minst een kieskeurige eter. Ze beschouwde zichzelf nooit als een fijnproever. Toen ze in de twintig was veranderde dat en begon ze allerlei nieuwe gerechten te proberen.

Het dagelijkse eetpatroon van Sydney is relaxed – we love that. Ze houdt niet van restricties wat eten betreft en geniet zo nu en dan zeker van een hamburger. Opvallend feitje: toen Sydney 12 jaar oud was besloot zij alleen nog maar water te drinken, de actrice heeft dus nog nooit koffie geproefd!

Dit eet Sydney Sweeney op een dag

Ontbijt

Sydney begint haar dag met heel veel blauwe bessen, croissantjes en kaneelbrood. Mmm, we like that a lot.

Lunch

Als het even kan eet Sydney graag een ‘healthy’ pizza voor de lunch, waar zij erg veel groente op doet. Pizza for lunch – het kan als je het ons vraagt ook niet beter.

Hoeveel bloed verlies je tijdens je menstruatie?

Snacken

Sydney is gek op het broodje Chick-fil-a chicken (ofwel een kipburger). Ze snakt tevens graag op gedroogde mango’s. En ze is dol zoetigheden als koekjes en ijs.

Avondeten

Sydney is dol op alles met truffels. Een van haar favoriete restaurants is Oak Tuscan Truffle Lounge in New York City. Daar kun je van alles met truffel krijgen, denk aan burgers, patat en zelfs toetjes.

Food diary

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities? Check hier de what I eat in a day van Florence Pugh, Jolanda Hadid, Meghan Fox en Lady Gaga.

Food diary: dit is wat Mila Kunis eet op een dag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.