Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 25 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Zoveel geld hebben de castleden van Selling Sunset op hun bank staan

De realityserie Selling Sunset is een hit. De serie over vrouwelijke makelaars in Los Angeles is niet alleen vermakelijk om naar te kijken, er wordt ook flink geld verdiend. Chrishell, Christine, Davina, Amanza, Maya, Mary en Heather zorgen voor de verkoop van de duurste huizen in Hollywood en Beverly Hills. En met de verkoop van die bloedmooie verdienen ze een aardig zakcentje aan commissie.

Benieuwd of het harde werken het waard is? Wij vertellen je precies hoeveel de dames (én heren) op de bank hebben staan.

1. Chrishell Stause – €4.200.000

De dame die als laatste aansloot bij de Selling Sunset-tribe is Chrishell. Vooral in het laatste seizoen kwam Chrishell veel aan bod, door haar scheiding van acteur Justin Hartley. Het is haar niet in de koude kleren gaan zitten, maar gelukkig heeft ze nog wel wat euro’s op de bank. Volgens CelebrityNetWorth.com bedraagt haar vermogen zo’n €4.200.000 en dat maakt haar de rijkste van alle vrouwelijke makelaars.

2. Mary Fitzgerald – €842.000

Mary is de ex van Jason Oppenheim, de eigenaar van het makelaarskantoor. Dan denk je: hoe dan? Maar ze kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden en Jason gunt haar zelfs nieuwe listings. Dat is natuurlijk ook te merken aan haar bankrekening, want daar staat volgens Cinemaholic zo’n €842.000 op.

3. Christine Quinn – €1.200.000

Misschien wel de grootste bitch uit Selling Sunset is Christine Quinn. Hoewel ze altijd in de nieuwste items van Balenciaga en Louboutin verschijnt, valt haar bankrekening nog redelijk tegen (in vergelijking met de rest). Ze heeft er natuurlijk wel een zakcentje op staan: volgens CelebrityNetWorth.com ongeveer €1.200.000.

4. Heather Rae Young – €2.500.000

Heather is een voormalig Playboy-model die toch voor een carrière als makelaar heeft gekozen. Ze sluit goede deals in Selling Sunset en dat is ook te zien aan haar bankrekening. Volgens CelebrityNetWorth.com heeft Heather er zo’n €2.500.000 op staan en is daarmee na Chrishell de rijkste van het stel.

5. Amanza Smith – €842.000

Amanza Smith is een van de beste vriendinnen van Mary en kwam halverwege de serie in Selling Sunset. Ze is gescheiden, zorgt voor haar kinderen en wil eigenlijk zoveel mogelijk verdienen bij de Oppenheim Group. Haar vermogen wordt door Cinemaholic op zo’n €842.000 geschat.

6. Maya Vander – €842.000

Maya wil zich zoveel mogelijk ontwikkelen als makelaar en vliegt continu op en neer naar haar man in Miami. Toch werkt ze keihard en verdient ze ook genoeg om zichzelf te onderhouden. Cinemaholic schat haar vermogen op €842.000.

7. Davina Potratz – €1.680.000

Naast Christine is Davina ook de bitch uit Selling Sunset. Ze komt in de serie vrij achterbaks en schijnheilig over, mede door haar ruzies met Chrishell en Mary. Ze krijgt een veel te dure listing die ze maar niet verkoopt, maar haar vermogen liegt er niet om. Volgens The Standard heeft ze zo’n €1.680.000 op de bank staan.

8. Jason en Brett Oppenheim – €84.200.000

Jason en Brett zijn broers en oprichters van The Oppenheim Group. Volgens The Wallstreet Journal is Jason Oppenheim de beste makelaar van Hollywood. CelebrityNetWorth.com schat het vermogen van Jason en Brett op €42.100.000 per persoon.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.