Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 8 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze getextureerde paardenstaart geeft je een moeiteloze look in 2 minuten

Op sommige dagen weet je simpelweg niet wat je met je haar aanmoet. Als we het net hebben gewassen zit het soms futloos en na een paar dagen is het alweer te vet om los te dragen. Dan is een paardenstaart onze go-to. Het duurt soms nog best lang om een goede paardenstaart te creëren, maar deze getextureerde paardenstaart maak je al in twee minuten en wij vertellen je precies hoe.

Mooi haar met minimale inspanning.

Getextureerde paardenstaart

Of je nou iets langer in bed wil liggen of niet weet wat je met je haar aanmoet: je haar vast dragen is altijd een goede optie. Er zijn eindeloze mogelijkheden, maar je hebt soms geen tijd om een moeilijke creatie te maken. Als je een keer niet voor die strakke look wil gaan hebben wij de perfecte trend voor jou. De getextureerde paardenstaart is namelijk ontzettend makkelijk te maken en ziet er ook nog eens geweldig uit.

Als je haar niet wil meewerken, is deze stijl perfect, want hoewel het er heel moeilijk uitziet is het een hele eenvoudige stijl. Laten we eerlijk toegeven: we willen allemaal wel haar hebben dat er moeiteloos uitziet. Deze stijl zorgt er in een paar minuten voor dat je een prachtige volumineuze paardenstaart krijgt en je hebt alle benodigdheden al in huis.

Vet haar maar geen tijd om te wassen? Probeer deze toffe haarstijlen

Instagram-tutorial

Een Instagram-account waar we altijd terecht kunnen voor wat haar-inspiratie is die van haar- en make-upartist Emma Chen. Ze geeft regelmatig een inkijkje in haar creaties met eenvoudige tutorials zodat ook wij weten hoe we ons haar goed kunnen stylen. Nu hebben we de perfecte tutorial gevonden voor een paardenstaart die je alle haarinspiratie geeft die je nodig hebt. Wij zijn obsessed.

Het helpt om te beginnen met uitgezakte krullen of met je haar als je net uit bed bent gestapt. Dit bespaart je namelijk veel tijd omdat je je haar niet meer hoeft te stylen. Spray wat textuurspray in je haar zodat het mooi in model blijft en nog wat extra volume krijgt. Gebruik dan in plaats van je hele handen alleen je vingers om je haar los naar achter te halen.

De tip van Emma is om twee haarspelden vast te maken aan een elastiekje. De eerste haarspeld steek je in je haar, waarna je het elastiekje om je staart heen wikkelt en vervolgens het tweede speltje ook in je haar steekt. Als je dit hebt gedaan trek je aan de bovenkant van je haar nog wat plukken los zodat je haar echt die moeiteloze look krijgt en je bent klaar. Wij gaan deze haarstijl nu nog uitproberen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.