Julia Schaap
Julia Schaap Beauty 20 okt 2023
Leestijd: 1 minuut

De geur van het najaar: deze parfums passen perfect bij dit seizoen

Hoewel er genoeg geuren zijn die je het hele jaar door kan dragen, zijn er ook veel seizoensgeuren. Zo ook bij de herfst, want voor dit seizoen zijn er parfums ontwikkeld met bijvoorbeeld noten van vanille, sandelhout en patchoeli.

Het blijft toch een hele klus om de fijnste geur te vinden, daarom hebben wij de beste najaarsparfums op een rijtje gezet.

Narciso Ambrée Eau de Parfum – € 55,20

Door de houtachtige geur is dit parfum perfect voor de herfst. Deze geur is gemaakt voor een zelfverzekerde en stralende vrouw.

Douglas

Zadig & Voltaire This is Her Eau de Parfum – € 51,20

Een echte klassieker onder de parfums blijft Zadig & Voltaire This is Her. De hartnoot is kastanje waardoor deze geur geschikt is voor het najaar. Met slechts twee sprays blijf je deze geur de hele dag ruiken.

Douglas

Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum – € 75,93

Alleen de flacon past al perfect bij het najaar, maar ook de geur hoort bij dit seizoen. Dit parfum is een ode aan de sprankelende vrouw. De geur heeft noten van vanille en patchoeli, die een heerlijke herfstachtige geur achterlaat op je huid of kleding.

Douglas

Jimmy Choo I Want ChooForever Eau de Parfum – € 43,20

Alleen al door de prachtige flacon wil je deze geur hebben. Hij staat prachtig in de bad- of slaapkamer, waardoor eigenlijk zonde is om hem op te maken. Toch is het een echte winterse geur die je het liefst elke dag draagt.

Douglas

Paradoxe Eau de Parfum – € 66,41

Een geur van Prada mag niet ontbreken in dit lijstje. De poederachtige geurnoot zorgt ervoor dat deze parfum erg elegant is. Door de driehoekige flacon kan je de geur op twee manieren neerzetten.

Douglas

Uitgesproken geuren – deze parfums geven ‘main character vibes’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.