Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 5 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Gigi Hadid deelt details over haar bevalling en de opvoeding van dochter Khai

Gigi Hadid en Zayn Malik zitten nog steeds op een roze wolk door hun kersverse ouderschap van hun dochter, Khai. Na maanden van ouderschapsverlof, pakte Gigi het modellenwerk weer op en staat ze voor haar eerste klus op de cover van de Amerikaanse Vogue. Daar deelt ze meer details over haar bevalling en de opvoeding van Khai.

Ook gaat ze in op de vraag of ze nog meer kinderen zou willen.

Gigi Hadid over bevalling in Vogue

Gisteren deelde Gigi Hadid haar eerste solo-cover op de Amerikaanse Vogue. In de caption schreef ze dat ze nooit gedacht had haar eerste kind te voeden op het moment dat ze alleen op de cover stond. Ook bedankte ze iedereen die haar door de jaren heen heeft gesteund en met haar heeft gewerkt. Het was haar eerste grote modellenklus na de bevalling van dochter Khai. Daar vertelt ze nu over in Vogue.

In eerste instantie wilde Gigi bevallen in een ziekenhuis in New York, maar besloot toen een thuisbevalling te doen op een boerderij in Bucks County, Pennsylvania. Ze wilde namelijk dat moeder Yolanda en zus Bella Hadid erbij konden zijn. Inmiddels wonen Zayn Malik en Gigi Hadid nog steeds op de boerderij en genieten ze van het ouderschap. De bevalling duurde in totaal veertien uur (!!), maar gelukkig had Gigi haar moeder, Zayn, haar verloskundige en een assistent bij zich.

Ervaringen met bevallen

Het was intens en Gigi vertelt over de bevalling in de Amerikaanse Vogue. Zo vertelt ze dat ze het nog niet besefte doen haar dochter was geboren omdat ze zo moe was van de bevalling. “It didn’t even click that she was out. I was so exhausted, and I looked up and he’s holding her. It was so cute.” Ze deelt haar hele verhaal met Vogue.

Nu de bevalling voorbij is en ze een paar maanden van het ouderschap hebben kunnen genieten, denken Gigi Hadid en Zayn Malik na over hoe ze Khai willen opvoeden. “I think she’ll definitely be raised here in Pennsylvania,” vertelt Gigi. Ze vindt het fijn dat Khai opgroeit in een groene omgeving net als Gigi, die ook op een boerderij opgroeide. Voor Zayn en Gigi is het belangrijk om Khai de mogelijkheid te geven verschillende dingen te ontdekken.

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn verliefder dan ooit na de geboorte van hun dochter

Religie

Ook denken ze na over religie. Zayn is moslim en Gigi is opgegroeid met christelijke en moslimtradities. “I think that Zayn and I both want our daughter to understand fully all of her background—and also we want to prepare her,” vertelt ze. Ze willen haar hierdoor laten begrijpen hoe andere kinderen denken of zich gedragen. Tot nu toe genieten ze vooral van de dagen met dochter Khai.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.