Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

Fan van Goldband? De heren geven volgend jaar een eigen concert en daar wil je bij zijn

Was jij afgelopen weekend op Lowlands? Dan is de kans groot, heel erg groot, dat jij op de zaterdag de heren van Goldband hebt zien spelen in de grote Alpha-tent. De festivalgangers verzamelden zich daar om 14.00 uur precies om deze drie ex-stukadoors te zien zingen, springen en dansen. De band is dan ook lekker trending op het moment én heel goed nieuws voor alle (nieuwe) fans: ze geven volgend jaar een concert in AFAS Live!

Op 18 maart om precies te zijn.

Goldband

De band begon pas met muziek maken in  2019, dus je kunt wel zeggen dat ze ontzettend hard aan het groeien zijn. Op het grootste podium van Lowlands? Dat zegt wel wat.  Ook brachten ze afgelopen jaar het album ‘Betaalbare romantiek’ uit en dat werd dan ook uit volle borst meegezongen.

Eigen concert

De drie ex-stukadoors Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driessen vormen samen ‘Goldband’ in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp. Samen  zorgden ze afgelopen jaar voor volle zalen en heel wat andere mooie dingen:  miljoenen streams per maand, twee awards  en drie nummers in de top 10 van de 3voor12. Lekker bezig!

Love is in the air

Ook leuk: zangeres Maan de Steenwinkel is aan het daten met Karel. Maan stond tijdens Lowlans opeens op het podium tijdens het optreden van Goldband. De zangeres zong een stukje mee met het nummer Ik Haat Je. Daarna gaf ze Karel nog een dikke knuffel en vertrok ze weer. Milo vertelt over het stel: “Ze zijn fucking leuk samen.”

De mannen staan volgend jaar in AFAS Live en de kaartverkoop start morgen (vrijdag 26 augustus) om 10.00 uur ‘s ochtends.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.