Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Home & Interior 23 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Interieuricoon Gustaf Westman opent dit weekend een pop-up in Amsterdam

Iedere interieurliefhebber weet wie Gustaf Westman is. De kleurrijke designer opent dit weekend een pop-up store in de Oatly winkel in de Amsterdamse Jordaan.

Gustaf Westman items en Oatly softijs op een plek: kan het nog beter worden?

 

De Oatly pop-upstore

Deze zomer opende Oatly een pop-upstore, aan de Prinsengracht, die volledig in het teken staat van soft serve. En we hebben daar al eens eerder over geschreven, want het haver-softijs van Oatly is amazing.

Een bezoek aan Oatly’s pop-up store mag daarom deze zomer niet ontbreken tijdens jouw zomerse stadswandeling. Kies je een van de verrassende toppings of ga je voor een au naturel Soft Serve? Oatly biedt een wisselend menu met speciale toppings als aardbeien, kersen en stroopwafel en drizzles als gezouten karamel, bessen en chocolade.

Gustaf Westman x Oatly
Gustaf Westman x Oatly

Gustaf Westman pop-up

Een pop-up in een pop-up: het kan allemaal. Aankomende weekend zal interieuricoon Gustaf Westman zijn items verkopen in de winkel van Oatly.

Westman staat bekend om het verleggen van de grenzen van kleur en formaat, waarbij elk detail een bewijs is van zijn uitzonderlijke creativiteit. Hij laat zien hoe zelfs de kleinste ruimtes functionele kunstwerken kunnen worden. Waarom een samenwerking tussen de twee? Omdat ze elkaar vinden in een kleurrijke merkstijl, waarbij duurzaamheid ten allen tijde een belangrijke focus heeft.

Gustaf Westman
Gustaf Westman x Oatly

De Gustaf Westman pop-up winkel is een must-visit voor designliefhebbers en mensen die inspiratie zoeken voor het transformeren van hun woonruimtes. Het is een unieke kans om de grenzeloze mogelijkheden van design te ontdekken, ongeacht de afmetingen.

De winkel van Gustaf Westman is van donderdag 24 t/m zondag 27 augustus geopend op de Prinsengracht 16 in Amsterdam, van 12:00 – 22:00 uur. Te koop in de winkel: Chunky Cup, Chunky Plate, Chunky Flower Pot, Chunky Cup Mini, Chunky Vase, Wood Bowl, Curvy Mirror Micro. Van Westman’s grotere meubels zijn in de winkel 3D-geprinte mini versies te zien, na bestelling ontvang je de daadwerkelijke producten thuis.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.