Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 14 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

De haarstyliste van Hailey Bieber onthult hoe zij de perfecte ‘beachy waves’ maakt

Hailey Bieber is in de afgelopen tijd uitgegroeid tot een waar stijlicoon voor veel vrouwen. De 25-jarige vrouw van Justin Bieber is model en ziet er daarom altijd geweldig uit. Hailey deelt steeds meer van haar beautytips met ons en wij zijn daar natuurlijk ontzettend blij mee. Toch is het dit keer niet Hailey zelf, maar haar haarstyliste Irinel de León die een geweldige tip met ons deelt. Zie hier: dit is hoe Hailey’s haarstyliste prachtige golven in de lokken van haar klanten creëert.

Wow, super handig!

Hailey Bieber’s beautygeheimen

Geef maar toe: we willen allemaal wel stiekem een beetje op Hailey Bieber lijken. Dat is niet zo gek, het model ziet er namelijk altijd geweldig uit. Van haar glowy huid tot haar shiny haar en haar prachtige outfits. Gelukkig zijn er de afgelopen tijd een aantal van Hailey’s beautygeheimen naar buiten gekomen waar wij maar wát blij mee zijn.

Zo zweert Hailey bij deze tinted moisturizer met SPF voor een stralende én beschermde huid in de zomer. Daarnaast heeft Hailey regelmatig last van puffy eyes in de ochtend en is dit haar geheim om hier vanaf te komen. Benieuwd naar Hailey’s exacte lip combo? Die vind je hier.

OMG: dit wisten wij nog niet over de knappe Hailey Bieber

Techniek van Hailey’s haarstyliste

Hailey Bieber spotten we regelmatig met prachtige beach waves in haar haren. De haarstyliste van Hailey, Irinel de León, heeft nu een video op haar Instagram-account geplaatst waarin zij demonstreert hoe zij deze golven in de lokken van Hailey en haar andere klanten creëert.

In de video laat Irinel zien hoe zij een half-up half-down look creëert. Ze krult haar haren met een hele andere techniek dan dat de meeste vrouwen onder ons gewend zijn. In plaats van een krultang, gebruikt Irinel een stijltang om beach waves in haar haren te maken. Irinel gebruikt hiervoor de Dyson Corrale, maar iedere stijltang kan gebruikt worden bij deze techniek. In plaats van haar haren rond de stijltang te draaien, draait ze de stijltang heel subtiel omhoog en omlaag terwijl ze zich een weg door het haar baant. Het resultaat is een bos haren vol met subtiele beach waves. We LOVE it.

Heel erg handig! Thanks, Irinel!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.