Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 3 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber droeg zojuist een ultrakort broekje en deelt een foto op Instagram

Celebrities zijn de perfecte personen om naar te kijken als je op zoek bent naar advies op het gebied van mode. Ze lopen namelijk altijd met de nieuwste trends, maar dat betekent niet altijd dat deze trends ook echt wat voor ons zijn. Zo is Hailey Bieber zojuist op Instagram gespot met het meest korte broekje ooit en het staat haar zoals altijd geweldig.

OMG!

Hailey Bieber

Hailey Bieber is de laatste tijd weer ontzettend veel in het nieuws. Zo zijn er altijd nog fans boos over de situatie tussen haar en Selena Gomez, vooral nadat Hailey Bieber te gast was bij de podcast Call Her Daddy. Toch leken deze twee powervrouwen al deze geruchten achter zich te laten, want vorig jaar braken ze het internet toen ze samen op een foto poseerde tijdens het Academy Museum Gala in Los Angeles. Je snapt natuurlijk dat deze foto in een mum van tijd compleet viraal ging.

Maar dit is niet het enige nieuws waardoor Hailey Bieber in de schijnwerpers stond. Fans dachten namelijk massaal dat het model zwanger was, maar al snel bleek dat het om een eierstok cyste ter grootte van een appel ging. Na al dit negatieve nieuws is het model nu weer helemaal terug en laat ze op Instagram zien dat ze klaar is voor het volgende seizoen.

De styliste van Hailey Bieber deelt een geniale hack om iedere festival-outfit tot een succes te maken

Ultrakort broekje

Onlangs koos het model er al voor om haar haar een metamorfose te geven, maar nu lijkt ook haar kledingkast aan de beurt te zijn. Hailey Bieber is namelijk in een ultrakort broekje gespot op Instagram. Zo deelde het model gisteren verschillende foto’s van zichzelf in haar verhaal, waarin ze te zien is met een ultrakort zwart leren broekje.

Hailey bieber ultra kort broekje

Hailey Bieber combineert het broekje met een grijs basic shirt en een lange jas gemaakt van dezelfde stof als het broekje. Het model maakt haar outfit compleet met een zwarte bril en als je het aan ons vraagt kan ze zo meespelen in The Matrix.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.