Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Modenieuws 30 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber verwart modeliefhebbers met haar ‘single sock’ look

Hailey Bieber staat bekend om haar verfijnde stijl en trendsetting outfits. Alles wat Hailey draagt, is in no-time uitverkocht. Toch maakte ze onlangs een schoenkeuze waar de meesten niets van snappen.

Mening modeliefhebber breekt het hoofd over de ‘single sock’ look van Hailey. Is het dragen van één sok een trend die we met z’n allen hebben gemist?

Hailey Bieber verwart modeliefhebbers

Hailey Bieber gaf deze week een nieuwe draai aan Balletcore. In de carrousel die ze op 27 september op Instagram plaatste zien we delen van haar leven. Zo zien we op het vierde beeld de glanzende ballerina’s die ze droeg.

Nu zijn het niet de schoentjes, maar de sokken (of moeten we zeggen sok?) die de hersens doen kraken. We zien namelijk dat ze maar aan één voet een sok en enkelbandje draagt, de andere enkel is bloot.

Hailey ‘Balletcore’ Bieber

Dat Hailey Bieber de laatste maanden zo vaak gespot wordt in een balletcore outfit is niet verrassend. Hailey, die zelf vroeger altijd op ballet zat, ging meteen met de preppy trend mee toen ‘ie opdook.

De trend is dat de ballerina’s van nu zoveel mogelijk lijken op echte balletschoentjes. Vandaar ook de gekruiste elastieken op de ballerina’s van Hailey – net als op de iconische Miu Miu ballerina’s.

Hailey rockt niet alleen balletschoentjes, maar laat ons ook de perfecte knot zien en rockte deze week tijdens Paris Fashion Week de ‘no pants’ look.

Een waar stijlicoon

Of je nu fan bent van Hailey of niet: we moeten allemaal toegeven dat de 26-jarige een stijlicoon is. Haar stijl laat zich beschrijven in drie termen: chique, minimalistisch en athleisure.

Haar outfits dansen ergens tussen casual en Franse elegantie – en daarmee is ze een inspiratie voor velen. Samen met Sophia Richie, is zij de vrouw die keer op keer inspireert met haar verfijnde looks.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.