Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 8 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is het boek dat Prins Harry en Meghan Markle gaan verfilmen voor Netflix

Prins Harry en Meghan Markle hebben hun American dream nog niet opgegeven. De volgende stap in hun Netflix-carrière is het produceren van een film. Recentelijk kocht Netflix daar de rechten van ‘Meet Me At The Lake’ voor op.

En PR-experts geven toe: dit is een veelbelovende move van het echtpaar.

Prins Harry en Meghan Markle maken film voor Netflix

Ondanks hun miljoenendeal met Netflix, kunnen Harry en Megs we nog niet echt spreken van dominantie in Hollywood. Eerder was er juist sprake van twijfel bij de streamer om de ‘matige’ kwaliteit van hun content.

Nu gooit het stel het over een andere boeg en gaan zij hun eerste film maken. Meteen een veelbelovende, want Netflix kocht hier de rechten van NY Times bestseller ‘Meet Me At The Lake’ van Carley Fortune voor op – voor een prijs van drie miljoen euries.

“I’m so thrilled about working with Netflix and Archewell to bring Meet Me at the Lake to the screen,” deelt schrijfster Carley Fortune.

Waar gaat ‘Meet Me At The Lake’ over?

De grote vraag is: waar gaat het verhaal over? We geven je een klein tipje van de sluier: het verhaal heeft veel overeenkomsten met het leven van Harry en Meghan.

‘Meet Me At The Lake’ volgt het verhaal van Fern, die hopeloos verliefd wordt op kunstenaar Will. Ze spreken een jaar na hun intense ontmoeting af. Fern komt opdagen, maar Will niet…

Gelijkenissen met het leven van Harry en Meghan

Wanneer we ons meer verdiepen in het verhaal van het boek, wordt pijnlijk duidelijk waarom het echtpaar juist voor deze romen koos. Het verhaal heeft namelijk veel gelijkenissen met de levens van Harry en Meghan. En zoals we allemaal weten, zijn Harry en Meghan graag in de weer met thema’s die ze kennen.

Zo verliest Fern haar moeder tijdens een auto-ongeluk, net als Harry. En speelt het verhaal zich grotendeels af in Toronto, waar Meghan jarenlang filmde voor Suits. Daarnaast zijn dingen als jeugdtrauma’s, mentale gezondheid en een postnatale depressie grote thema’s in het verhaal – net als in het leven van de ex-royals.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.