Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 10 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

House of Gucci: Lady Gaga-fans gaan compleet los op Twitter over de film

We kennen Lady Gaga al jaren als een geweldige zangeres, maar in 2020 werd bekendgemaakt dat de zangeres een nieuwe rol in de Hollywood-film House of Gucci had gescoord. Het is niet de eerste keer dat we Lady Gaga in een film zien schitteren, eerder zagen we haar al in de film A Star is Born, met Bradley Cooper. Nu mogen we van haar genieten in een nieuwe film over het Italiaanse modehuis Gucci.

House of Gucci

Na maanden wachten is het eindelijk zover: House of Gucci komt op 25 november uit in de bioscoop en wij kunnen niet meer wachten. De film vertelt het waargebeurde verhaal van Patrizia, de voormalige echtgenote van Gucci-oprichter Maurizio Gucci. Patrizia werd in 1995 veroordeeld voor het inhuren van een huurmoordenaar om haar man in Milaan te vermoorden. In de film volgen we de misdaad in de familie en de bijbehorende val van het House of Gucci.

Fans – inclusief wij – waren direct enthousiast over de film na het zien van de trailer. Helaas was niet iedereen even enthousiast, want de Gucci-familie is namelijk allesbehalve blij met nieuwe film House of Gucci. Patrizia bekritiseerde Lady Gaga zelfs omdat ze geen contact met haar had opgenomen. Gelukkig zijn fans helemaal obsessed met de nieuwe acteerrol van de zangeres en ze zeggen allemaal hetzelfde op Twitter.

Lady Gaga

Alleen in de trailer is al te zien dat Lady Gaga het geweldig doet. De zangeres won in 2021 de Academy Award voor beste actrice dankzij haar optreden in A Star Is Born en het is dus niet zo gek dat fans voor House of Gucci ook hoge verwachtingen hebben. Fans zeggen zelfs dat de uitvoering van Lady Gaga als Patrizia Oscar-waardig is.

De eerste reviews over de film worden nu geschreven en ook daar is niets anders dan lof te vinden over Lady Gaga. Zo schrijft David Canfield van Vanity Fair: Lady Gaga, funny, fearless, and commanding is officially a Best Actress contender.” Erik Davis van Fandango zegt: “Lady Gaga is incredible, as is Jared Leto, and the story is wild! The attention to detail is impeccable.”

Reacties

Fans zijn enorm enthousiast over haar optreden in de film en delen hun gedachten op Twitter. Zo zegt een fan, “Expect Adam Driver and Lady Gaga to each win their second Oscars, this time for their performances in ‘House of Gucci’.” Een andere fan schrijft, “The dazzling performance @LadyGaga brings to this role is next level excellence.”

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zitten op 25 november in de bioscoop.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.