Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Entertainment 17 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Johnny Depp speelt voor het eerst weer in een film na de controversiële rechtszaak

Met een aantal goede films die nog op de planning staan om in première te gaan dit jaar, hadden wij niet verwacht dat Johnny Depp er in een zou spelen. Na de rechtszaak van vorig jaar en zijn vertrek uit Fantastic Beasts leek het even alsof Johnny het acteren achter zich had gelaten. Toch kunnen we hem binnenkort weer zien spelen in de nieuwe film Jean du Barry. Wij vertellen je alles wat je wilt weten over deze gloednieuwe film.

Johnny Depp is back in the building.

Johnny Depp speelt in een nieuwe film

Het leek er even op dat we Johnny Depp niet meer terug zouden zien op het witte doek, maar niks is minder waar. Na de rechtzaak tussen de Pirates of the Caribbean acteur en ex-vrouw Amber Heard lag het acteren voor Johnny op het spel. Hij heeft dan ook zijn rol op moeten geven in de Fantastic Beasts franchise. Nu is dus bevestigd dat we hem toch weer terug gaan zien op beeld in de nieuwe dramafilm Jean du Barry.

Een Franse dramafilm

Jean du Barry is een heerlijke dramafilm, waarin Johnny Depp de rol van de koning mag vertolken. Het zal een volledig Franse film zijn, dus wij zijn razend benieuwd hoe Johnny Depp in die taal klinkt en acteert. Liefde, lust, drama en schandalen: het zal er allemaal in voorkomen. Zo’n omschrijving voedt bij ons dan ook nogal de nieuwsgierigheid. De trailer ziet er in ieder geval al spectaculair uit.

De première

De film zal 16 mei in première gaan tijdens het filmfestival in Cannes, waarna hij pas in september uit zal komen in Nederland. Nog even wachten moeten we dus wel. De trailer kunnen we ondertussen al wel bewonderen, maar we moeten nog even geduld hebben voordat we Johnny zelf weer op het grote doek kunnen bewonderen.

Kijkers hebben geen positief woord over voor de nieuwe Netflix-serie Obsession

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.