Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Justin Timberlake verontschuldigt zich tegenover Britney Spears en Janet Jackson

Justin Timberlake heeft zich verontschuldigt tegenover zijn ex-vriendin Britney Spears na de New York Times-documentaire Framing Britney Spears. De documentaire schijnt een ander licht op de break-up van het stel. Daarnaast zien we de interviews en videoclips die Justin Timberlake na hun break-up maakte.

Justin lag direct onder vuur nadat de documentaire uitkwam.

Justin Timberlake biedt excuses aan Britney Spears aan

Nadat de documentaire afgelopen week verscheen op Hulu, waren er direct fans van Britney Spears die Justin Timberlake veroordeelde op social media. Zijn rol in de documentaire en het leven van Britney Spears is groot, omdat hij zowel in zijn videoclips als in interview neerbuigend over haar spreekt. Nu schrijft hij op Instagram dat hij zich bewust is van de beschuldigingen aan zijn adres en daarover wil spreken.

“I am deeply sorry for the times in my life where my actions contributed to the problem, where I spoke out of turn, or did not speak up for what was write. I understand that I fell short in these moments and in many others and benefited from a system that condones misogyny and racism,” schrijft hij op Instagram. Hij biedt niet alleen zijn excuses aan Britney aan, maar zegt ook sorry tegen Janet Jackson voor de ‘wardrobe malfunction’ tijdens Super Bowl in 2004.

Uitgebreide verontschuldiging

Hij biedt zijn uitgebreide verontschuldiging via Instagram aan en schrijft ook, “I specifically want to apologise to Britney Spears and Janet Jackson both individually because I care for and respect these women and I know I failed.” Justin en Britney datete van 1998 tot 2002, na hun break-up bracht hij zijn single Cry Me A River uit. In de clip speelde een vrouw die sprekend op Britney Spears leek.

De documentaire schijnt nieuw licht op de break-up en de #FreeBritney-beweging. Verschillende celebrities spraken hun steunbetuigingen uit aan Britney. Ook Britney zelf leek te reageren op de documentaire. Framing Britney Spears is vanavond om 20:30 uur te zien op Net5.

AFP PHOTO/Lucy Nicholson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.