Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty 26 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Kijk en geniet – Het kapsel van Harry Styles door de jaren heen

Dat Harry Styles een echt mode-icoon is, hoeven we je vast niet te vertellen. Zijn looks op de rode loper zijn amazing (hallo, blauw Gucci-pak), om nog maar te zwijgen over zijn seventies snor waarmee hij in Italië verscheen. Er is één ding wat er altijd voor heeft gezorgd dat-ie er goed bijloopt en dat is zijn haar.

Van de tijd dat hij nog in One Direction zat tot nu: dit is het kapsel van Harry Styles door de jaren heen.

Kapsel Harry Styles door de jaren heen

Waar Harry Styles in 2013 nog een wilde korte coupe had, ging hij in 2014 en 2015 voor lange manen tot over zijn schouder. Daar kwam in 2017 een einde aan, toen hij zijn haar kort moest laten knippen voor zijn rol in de film Dunkirk. Van een korte coupe tot lange manen over zijn schouders: Harry Styles kan maar weinig niet hebben. Oordeel zelf.

1. 2013

In 2013 was Harry Styles nog onderdeel van One Direction. Veel fans zeggen dat 2013 een van de beste jaren van de band was. Er gebeurde namelijk veel in dat jaar, van een wassenbeeld in Madame Tussauds tot de release van hun documentaire en concertfilm.

het kapsel van harry styles in 2013

LEON NEAL / AFP
AFP PHOTO / LEON NEAL

2. 2015

Zo rond 2014 besloot Harry Styles zijn haren te laten groeien. En dat deze jongen alles kan hebben, bewijst deze foto uit 2015 wel.

kapse harry styles in 2015
ngeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP

3. 2017

In 2017 onderging de zanger een metamorfose. Voor zijn rol in de film Dunkirk moesten zijn lange manen er namelijk af. Het lange haar paste namelijk niet bij de jaren viertig, de tijd waarin de film zich afspeelt.

kapsel harry styles in 2017
ANGELA WEISS / AFP

4. 2019

Twee jaar later, in 2019, ging Harry voor weer wat langer haar, zagen we tijdens het MET-gala. Eén van Harry Styles zijn beste outfits ever is toch wel het kobaltblauwe pak wat hij naar dat evenement droeg. Sterker nog, het blauwe Gucci-pak gaat naar een museum.

kapsel harry styles in 2019
Angela Weiss / AFP

5. 2020

Dit jaar was er niet heel veel bijzonders aan te merken op het haar van Harry Styles. Wél verscheen hij met een ’70s-inspired snorretje tijdens zijn vakantie in Italië. Eerlijk is eerlijk, ook daar komt-ie weer mee weg.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.