Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 15 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans denken dat Kendall Jenner weer single is – en dat komt door dit Instagram-bericht

Het geluk lijkt niet op te kunnen voor lovebirds Kendall Jenner en Bad Bunny. Met een knaller van een campagne maakten zij hun relatie bekend en onlangs waren er zelfs geruchten over gezinsuitbreiding. Maar nu nemen de speculaties hele andere vormen aan: fans denken namelijk dat Kendall Jenner en Bad Bunny uit elkaar zijn.

En dat heeft alles te maken met het bericht dat Kendall gisteren op Instagram plaatste.

Kendall plaatst cryptisch bericht op Instagram

Waar Kendall Jenner normaal gesproken erg duidelijk in haar woordkeuze is, was de caption onder haar Instagram-post van gisteren nogal vaag. ‘What’s meant for me, will simply find me’ schreef het 28-jarige model onder een foto van de zonsondergang. We kennen deze tekst allemaal als een bekende affirmatie, maar fans denken dat het meer te betekenen heeft…

Vanaf het moment dat Kendall de foto plaatste gaat het los in de reacties. “Sounds like a break up post,” schrijft iemand. Een ander schrijft: ”She and Badbunny just break up.” Page Six meldt dat de woordvoerder van Kendall Jenner niet beschikbaar was voor een statement.

De laatste keer dat Kendall en Bad Bunny – ook wel Benito Antonio Martínez Ocasio genoemd – samen in het openbaar werden gezien, was op 29 oktober toen ze gingen ontbijten in Beverly Hills.

Kritiek in de comments

Laten we realistisch zijn: de caption van het bericht kan op veel dingen slaan – en dus niet alleen op vermeende relatieproblemen. Dat Kendall dingen manifesteert, valt alleen niet bij iedereen in goede aarde, zo lezen we in de reacties. ”Girl, u already have everything, the face, the body, the money, a man, a generational wealth, the popularity” schrijft een volger onder de het bericht van Kendall. ”Or Kris will pull some strings to get for you” schrijft een andere volger spottend. Dat Kendall geboren is met de zilveren paplepel in haar mond, werkt dus niet altijd in haar voordeel.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.