Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 9 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dus toch! Kendall Jenner en Bad Bunny zijn zoenend gespot na een date

Er gingen al een tijdje wat verhalen in het rond, maar nu weten we het bíjna zeker. Kendall Jenner en Bad Bunny zijn namelijk samen gespot en er vond behoorlijk wat PDA plaats. Wij praten je bij over deze nieuwe romance.

Zal Bad Bunny deze kerst bij Kris Jenner aan tafel zitten?

Kendall Jenner en Bad Bunny zijn zoenend gespot na een date

Het model en de reggaetón-superster waren dinsdagavond uit met vrienden – waaronder ook Kendalls zus, Kylie Jenner – en terwijl Bad Bunny achterbleef toen de groep Sushi Park in West Hollywood verliet, waren de twee al snel fysieke affectie aan het tonen. Omstanders spotten de twee knuffelend en (wat lijk) ook zoenend. Op deze foto’s van TMZ zie je in ieder geval dat ze het wel heel gezellig hebben.

Lang wisten we niets van deze fling, tot de twee in februari voor het eerst aan elkaar gelikt werden. Iemand meldde dat ze Kendall en Bad Bunny zag zoenen in de club. Kort daarna werden ze gespot in dit zelfde restaurant in Hollywood, op dubbeldate met de Biebers. Toen hielden ze het nog wel on the low, want Kendall en BB liepen apart van elkaar het restaurant in en uit.

Deze roddels werden ook op het Instagram-account @Deuxmoi bevestigd. Zo werd de volgende tekst op het account geplaatst: “This single, famous model sister was seen playing tonsil hockey with Bad Bunny at a private L.A. club last night.” Niet veel later bevestigde de eigenaar van het Instagram-account dat het om Kendall Jenner ging, met de tekst: “So I’m revealing it was Kendall Jenner and Bad Bunny, I have witnesses on the scene who saw her in the club.”

Zowel Kendall Jenner als Bad Bunny zijn op dit moment single, dus het kan heel goed dat de twee aan het daten zijn. Wat ons ook opvalt is dat beiden een kinderfoto met een oranje accent als Instagram-afbeelding hebben. Toeval of een geheim teken van liefde?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.