Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 15 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Kim Kardashian onthult dat Kanye West “vertelde dat mijn carrière voorbij is” in nieuwe ‘Kardashians’ trailer

Het is al een lange tijd rommelig tussen Kim Kardashian en Kanye West. Het stel onthulde begin vorig jaar dat ze na 6 jaar huwelijk gingen scheiden en de hele wereld was toen in shock. Niet zo gek, want het stel leek altijd ontzettend gelukkig te zijn met elkaar. Toch loopt de scheiding van het stel niet zo soepel en Kim Kardashian heeft nu zelfs onthuld dat Kanye West heeft gezegd dat haar carrière voorbij is.

What?!?

Kim Kardashian en Kanye West

Kim Kardashian en Kanye West ontmoetten elkaar voor het eerst in de vroege jaren van de 00’s, maar werden pas in 2008 officiële vrienden. Het stel begon in 2011 te daten en verwelkomde in juni 2013 hun eerste dochter North West. Kort daarna trouwde het stel in 2014 in het prachtige Florence. Zoals je vast wel weet verwelkomde het stel daarna nog drie kinderen en het leek erop dat ze lang en gelukkig leefden.

Toch kwam op 5 januari 2021 het nieuws naar buiten dat Kim en Kanye gingen scheiden en op 19 februari 2021 vroeg Kim officieel de scheiding aan. Het stel werd hierna nog verschillende keren samen gespot, waardoor veel fans dachten dat ze weer bij elkaar zou komen. Deze geruchten ging al snel weg toen Kim Kardashian officieel ging daten met Pete Davidson en de realityster is op 2 maart 2022 wettelijk vrijgezel verklaard door de rechtbank.

Kanye West en zijn nieuwste vlam Chaney Jones zijn alweer Insta-official

Einde van haar carrière

Nu de nieuwe realityserie van de Kardashian-Jenners steeds dichterbij komt krijgen we steeds meer teasers te zien. Zo weten we door de nieuwste trailer van Hulu dat Kourtney Kardashian en Travis Barker een baby proberen te krijgen en krijgen we een glimp van de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson. Toch zou het geen realityserie zijn als we niet ook de minder leuke dingen te zien krijgen.

Zo zien we hoe het met Khloé Kardashian en Tristan Thompson gaat en horen we Kim Kardashian ook over Kanye West en zijn gedrag praten. Zo vertelt de realityster: “It is really hard with Kanye.” Daarnaast zien we een kort fragment van een gesprek dat Kim heeft met Kourtney, waarin ze zegt dat Kanye “me vertelde dat mijn carrière voorbij is.” Vervolgens zien we direct na die clip beelden van Khloé Kardashian die haar zussen vraagt: “Why are we always making excuses for the people that traumatize us?” Heftig!

Pete Davidson

Nu vraag je je vast af hoe het met Pete Davidson zit in de realityserie ‘The Kardashians’. Hoewel hij niet direct wordt genoemd, zien we wel beelden van de kus van Kim en Pete bij SNL, terwijl we Kris Jenner horen zeggen: “This is a relationship that I don’t think anybody saw coming.” Ook zien we hoe Kim sms’t met Pete tijdens een interview en begint ze te lachen als een producer vraagt: “Who you texting, Kim? Does his name rhyme with feet?”

Pete Davidson heeft naar verluidt in een sms-gesprek tegen Kanye West gezegd dat hij “klaar is met stil zijn”

Wij zijn dus heel benieuwd wat de nieuwe realityserie ‘The Kardashians’ allemaal voor ons in petto heeft.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.