Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 26 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian deelt haar eerste solo TikTok en die wil je zien

Geweldig nieuws op deze dinsdagochtend: Kim Kardashian heeft eindelijk haar iconische solo debuut gemaakt op TikTok. Nu North West ontzettend populair is op het platform, kon haar famous mom natuurlijk niet achterblijven. Kim nam haar eerste TikTok-video samen met haar haarstylist en make-up artist op en fans gaan los onder de video.

YES! Kim’s TikTok is alles wat je wilt zien deze ochtend.

TikTok-account met North

Kim is niet geheel onbekend op TikTok. Ze heeft namelijk al een gedeeld account met haar oudste dochter North: @kimandnorth.

@kimandnorth

♬ original sound – Kourtney-Penelope

Toch is het voornamelijk North die video’s op dit account plaatst en fans zijn daar ontzettend enthousiast over. Helaas is er sinds begin februari al niets meer op het account geplaatst, wellicht omdat Kanye zéker niet blij was met het TikTok-account van zijn dochter.

Kim’s TikTok

In tegenstelling tot Kanye, lijkt TikTok wel in de smaak te vallen bij momma Kim K. Ze heeft namelijk ein-de-lijk een eigen account aangemaakt én een TikTok gepost. Het account heeft ondertussen – hoe kan het ook anders – al meer dan 3 miljoen volgers. Wow.

@kimkardashian

Hey Guys 💋

♬ original sound – Kim Kardashian

“So you’re an artist?” klinkt het, terwijl we Kim’s make-up artist (@makeupbymario) en haarstylist (@chrisappletonhair) in beeld zien. “Yeah,” antwoordt het duo waarna de camera wordt omgedraaid en Kim de wereld laat zien hoe goed de twee zijn in haar en make-up. Kim poseert zoals we van haar gewend zijn: met een kus gebaar naar de camera. De caption bij de video luidt: “Hey Guys 💋”. Wat een iconisch TikTok-debuut.

Reacties fans

In de comments onder de video reageren Kim’s fans op Kim’s nieuwe TikTok-account. “TikTok has officially became KOOL!” zegt een fan. Andere comments luiden “THE QUEEN HAS ARRIVED 🥰”, “The new queen of TikTok” en “THIS IS LITERALLY GOING TO GO OWN IN HISTORY”. Fans van Kim zijn dus op zijn zachtst gezegd enthousiast over Kim’s TikTok-debuut.

Zelfs het officiële TikTok-account van het platform zelf reageerde onder de video. “Kim is here. I am no longer needed”.

Wij zijn super enthousiast over Kim Kardashian’s aanwezigheid op TikTok en kunnen niet wachten op meer video’s.

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn te zien in TikTok-video van Penelope Disick

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.