Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 26 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Gewaagde outfitpost van Kim Kardashian roept reacties op: ‘Ze gedraagt zich als Bianca Censori’

Kim Kardashian en Bianca Censori hebben in ieder geval één ding gemeen: ze vielen beiden voor Kanye West. Toch zien volgers nu nog een overeenkomst, want Kim ging in een wel heel onthullende outfit de straat op en dat deed denken aan de veelbesproken looks van Bianca.

Het ziet ernaar uit dat Kim was inspiratie op heeft gedaan bij Bianca Censori, het nieuwe liefje van ex Kanye West.

Kim Kardashian in bontjas en panty

Gisteren verraste Kim Kardashian haar volgers met beelden van een snelle shoot. Op de foto’s zien we Kim in niets anders dan een grote bontjas, een panty en hakken. Oh, en een zonnebril. De look doet erg denken aan de outfits die Bianca Censori draagt. Gekenmerkt door het ontbreken van een top en het tonen van veel huid.

‘Kim Censori’

De volgers van Kim Kardashian zijn eensgezind in de comments. Volgens hen is dit een look à la Bianca. Dat komt niet alleen door het blote aspect, maar ook door de zonnebril en het strakke haar naar achteren. Sommigen suggereren zelfs dat ze hiermee iets duidelijk wil maken aan Kanye. Wat de boodschap dan precies is, dat blijft vaag.

In de reacties onder de post van gisterenavond wordt Kim veelal vergeleken met Bianca. ”Ok, she is acting like Bianca right now”, schrijft iemand onder de foto. Een ander schrijft: ”Kim Censori.”

De veelbesproken looks van Bianca Censori

Het begon allemaal met de fameuze condoomjurk van Bianca. Dat was een van de eerste momenten dat haar outfit de aandacht van het publiek kreeg. Daarna volgde nog vele keren. Alleen ging het toen niet om de gekke vorm van het ontwerp, maar juist om de minimale hoeveelheid stof. Toen Kanye en Bianca in Europa waren vorige zomer, waren de outfits van Bianca onderwerp van gesprek.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.