Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 10 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit is volgens social media de nieuwe vriend van Kim Kardashian

Het nieuwe jaar is nog geen twee maanden onderweg of Kim Kardashian heeft het alweer voor elkaar gekregen om een nieuwe man aan de haak te slaan. TikTok gaat op dit moment namelijk compleet los over de nieuwe liefde van de realityster.

Wij delen alle juicy details met je!

Nieuwe vriend Kim Kardashian

Hoewel iedereen Kim Kardashian gewoon kent omdat ze Kim Kardashian is, zijn de mannen waarmee ze date vaak ook geen onbekenden. In ieder geval niet meer nadat ze met de realityster herself hebben gedate. Zo is Kim onder anderen getrouwd geweest met de bekende zanger Kanye West en was ze in 2022 aan het daten met comedian Pete Davidson.

En hoewel er hier en daar wel eens geruchten rondgaan over met wie de realityster nu weer aan het daten was, leek het de laatste tijd stil te zijn rond Kim Kardashian. Ze leek met niemand te daten, maar dat is alweer oud nieuws. Op dit moment gaat TikTok namelijk compleet los over de nieuwe man in haar leven en dat blijkt niemand minder dan Odell Beckham JR te zijn.

Reacties

TikTok staat er vol mee: Kim Kardashian zou haar relatie met Odell Beckham JR officieel willen maken. Als we het platform mogen geloven zijn de twee al enige tijd met elkaar aan het daten en daarover zijn de meningen verdeeld. Zo schrijft iemand op TikTok: “Kim needs to back TF OFF! I’m in love with this man!!🤨” Andere mensen schrijven: “No wonder he didn’t do anything this year in football 😂🤣😂🤣”, “Why does the sisters always sleep with the same men 😭” en “Nooo not OBJ too.”

Volgens Us Weekly is de relatie tussen de twee in ieder geval erg serieus. Zo melden bronnen dat Kim Kardashian en Odell Beckham Jr. “are getting serious” en “are trying to figure out the next steps”. Wel vertellen bronnen dat Odell veel meer gesteld is op zijn privacy, terwijl Kim Kardashian natuurlijk aardig gewend is aan de spotlights. Wij zijn benieuwd wanneer de twee officieel als koppel op de socials zullen verschijnen.

@jentre_heyyyclub

KIM KARDASHIAN & ODELL BECKHAM JR RELATIONSHIP #kimkardashian #odellbeckhamjr #relationship #fyp #entertainmentnews #love #valentinesday

♬ Snooze (Instrumental) – SZA

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.