Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 9 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian verbaast volgers met video van haar skikunsten

Dat Kim Kardashian vele talenten heeft weten we. Dat ze vaak wordt onderschat, weten we ook. Zo’n misvatting blijkt nu weer het geval. Kim deelde een paar uur geleden een video van haar skikunsten en daarmee verbaasde ze een groot deel van haar volgers.

Kim is a serious ski girlie. 

Kim Kardashian kan skiën

Kim Kardashian is samen met haar familie op een skitrip in Aspen, een bougie skioord gelegen in de Rocky Mountains. Ze postte eerder al een foto samen met zus Khloé Kardashian in de skilift. Iets na nieuwjaar deelde Kim ook al foto’s samen met Khloé in de sneeuw. Of de twee op nieuw aan het skiën zijn of dat dit oude beelden zijn, is onbekend.

Vandaag deelt ze een video van zichzelf op de ski’s. En de meeste volgers hadden niet verwacht dat Kim haar skikunsten er zo soepel uit zouden zien. In de reacties is veel verbazing te lezen.

”Wow okay there is some talent cuz that shit Is hard” schrijft een volger onder de video. Een ander schrijft: ”Is this her tho??? Cuz I’m impressed.” En talloze soortgelijke comments zijn er onder de video te lezen. Uiteraard is er ook een beetje kritiek, maar daar is ons Kimberly inmiddels wel aan gewend.

Kritiek op ontbreken van de helm

Naast veel lof voor de verbazingwekkende skills van Kim, staan de comments ook in teken van een ander thema. Namelijk de helm. Of om precies te zijn: het ontbreken van een skihelm. Kim laat haar haren wapperen in de wind. Ziet er leuk uit, maar is natuurlijk hartstikke gevaarlijk. Zo vinden ook haar volgers.

”Helmets save lives and people look up to you so I wish you could’ve help spread that message in your post by wearing one!” wordt er geschreven. Dat is een van de vele soortgelijke reacties.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.