Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 14 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Heeft Kim Kardashian in deze Instagram-post een subtiele reactie gegeven op Kanye West?

Het is een ontzettend drukke maand geweest voor Kim Kardashian. Ze is de laatste tijd niet alleen ontzettend druk bezig met Skims en de nieuwe realityserie van de Kardashians. Ook haar scheiding van Kanye West vindt erg publiekelijk plaats en iedereen heeft een mening. Nu lijkt het erop dat niemand minder dan Kim Kardashian zelf een reactie heeft gegeven op alle commotie.

Heb jij het verborgen bericht al gezien?

Scheiding van Kim Kardashian een Kanye West

Het begon allemaal vorig jaar, toen Kim Kardashian en Kanye West onthulden dat ze gingen scheiden. Heel de wereld was in shock, maar er leek in eerste instantie niet zoveel te gebeuren. Kim en Kanye werden namelijk nog regelmatig met elkaar en de kinderen gespot. Toch veranderde dit toen Kim Kardashian voor het eerst hand in hand werd gespot met Pete Davidson.

Vanaf dat moment gingen er veel dategeruchten rond over de twee en ondanks dat vrienden aangaven dat ze alleen maar vrienden waren kwamen we er al snel achter dat ze aan het officieel daten waren. Naast Kim heeft ook Kanye op dit moment een nieuwe vriendin genaamd Julia Fox, maar toch lijkt het erop dat Kanye zijn ex Kim niet met rust kan laten. Hij post op social media namelijk voortdurend over zowel Kim Kardashian als Pete Davidson.

Kanye West koopt een huis recht tegenover Kim Kardashian voor meer dan de vraagprijs

Instagram

Zo vertelt hij op Instagram dat hij wil dat hun familie weer bij elkaar komt. Ook is Kanye West boos op Kim Kardashian dat hun dochter North West een TikTok-account heeft. Kim Kardashian was niet bang om hier op te reageren en vertelde publiekelijk haar kant van het verhaal. Daarna heeft ze – zoals we gewend zijn – niets over de situatie losgelaten, maar het lijkt er nu toch op dat ze in een van haar nieuwste Instagram-berichten een subtiele reactie heeft gegeven.

Fans suggereren namelijk dat Kim een subtiele reactie heeft geplaatst over het einde van Kimye. Ze plaatste afgelopen zaterdag namelijk een serie sportschool-selfies met de caption: “Chin up or the crown slips.” Dit suggereert sterk dat ze het beste wil voor iedereen en het lijkt erop dat ze ook Kanye West nog steeds steunt. Ze draagt op de foto’s namelijk een paar Yeezy’s.

Reacties

Fans lijken een sterke mening te hebben over de “reactie” van Kim Kardashian, want ze reageren allemaal hetzelfde onder haar foto’s. “Yasss in the Yeezys,” schrijft een fan, terwijl een andere schrijft: “caption ‼️‼️‼️”

Andere fans lijken het er totaal niet mee eens te zijn. Zo reageert een fan: “Take off the Yeezys” en andere fans schrijven: “Take the YEEZYS OFF KIMBERLY”, “Back wearing Yeezys huh 🤨🤨🤨🤨” en “Stop wearing Yeezys.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.