Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 14 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Nectar blonde’ is de haarkleurtrend waar onze Instagram-feed vol mee staat

Het internet was deze winter duidelijk obsessed met donkerdere haarkleuren. Nu de lente er weer aankomt zien we steeds meer haarkleurtrends voorbijkomen die goed werken voor de mensen onder ons met lichter haar. Heldere haarkleuren maken aankomende lente namelijk een comeback en ‘nectar blonde’ is de nieuwste haarkleurtrend waar iedereen obsessed mee is.

De perfecte warmblonde tint!

Haartrends

TikTok en Instagram zijn tegenwoordig dé plekken waar je de nieuwste trends op het gebied van beauty, mode en haar tegenkomt. Zo weten we precies hoe we een smokey eye maken met lipliner en heeft TikTok ons geleerd hoe we in 5 minuten een prachtige blow-dry creëren. Ook staat onze Instagram-feed geregeld vol met de nieuwste haartrends, zoals de ‘expensive blonde’ haarkleurtrend.

Nu gaat er op Instagram opnieuw een haarkleur compleet viraal en dat is de kleur ‘nectar blonde’. De kleur gaat niet voor niets viraal, want het lijkt erop dat niemand er genoeg van kan krijgen. Zelf celebrities als Hunter Schafer en Dove Cameron hebben hun haar getransformeerd met dé haarkleur van het voorjaar en ook wij zijn fan.

Expensive hair is dé haartrend van nu en perfect voor je volgende kappersafspraak

‘Nectar blonde’

‘Nectar blonde’ is een romige variant van de ‘expensive blonde’ haarkleur en maakt gebruik van verschillende kleuren blond. Hierdoor ziet de haarkleur er ontzettend natuurlijk uit en is het gemakkelijk te onderhouden. Ook geeft ‘nectar blonde’ haar een luxueuze uitstraling en zorgen de honingkleurige tinten in het haar voor extra warmte.

Deze haarkleur werkt het beste voor mensen met gemiddeld tot licht natuurlijk haar, omdat een donkere basis voor een te oranje ondertoon kan zorgen. Voor ‘nectar blonde’ haar wordt de basiskleur van het haar namelijk lichter gemaakt en donkere haarkleuren hebben vaak een warme ondertoon.

De ‘Franse bob’ accentueert je jukbeenderen en is dé haartrend van dit moment

Reacties

Het lijkt erop dat niet alleen onze Instagram-feed vol staat met deze haarkleurtrend. Onder de foto’s waarop de ‘nectar blonde’ haarkleur te zien is wordt namelijk massaal gereageerd. Zo schrijft een volger: “This is absolutely amazing omg🔥🔥😍.” Andere volgers reageren: “So pretty 🔥”, “So wonderful color 😍😍😍👏👏👏🙌🙌🙌🤗😘🤗” en “This color is so good.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.