Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 27 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian onthult wie haar ultieme celebrity crush is

Kim Kardashian heeft al heel wat celebrities gedatet: van Kanye West tot Pete Davidson. Maar wie is nu haar ultieme celebrity crush? Ze deelt het in een recent interview met CR Fashion Book.

Spoiler: het is niet Odell Beckham Jr, met wie Kim momenteel schijnt te daten.

Kim Kardashian onthult haar ultieme celebrity crush

Kim Kardashian liet al eerder doorschemeren dat ze een aantal celebrity crushes had. Maar wie dat waren, dat liet ze vaak in het midden. Nu wordt er tijdens een interview met CR Fashion Book nog eens naar gevraagd – en dit keer geeft Kim wel antwoord.

Ze vertelde dat haar “ultieme celebrity crush” John F. Kennedy Jr. is, de overleden zoon van president John F. Kennedy en Jacqueline Kennedy Onassis, die op 38-jarige leeftijd omkwam bij een vliegtuigongeluk in 1999.

John F. Kennedy Jr.
John F. Kennedy Jr. ANP

Knipoog naar de Kennedy-familie

Dit wetende, zien we ineens dat Kim best vaak referenties maakt naar de familie Kennedy. Vorig jaar verscheen Kim op het Met Gala met toenmalige vriend Pete Davidson, en droeg ze de jurk die Marilyn Monroe in 1962 aantrok toen ze “Happy Birthday” zong voor president Kennedy.

Het feit dat deze jurk in 2016 voor 5 miljoen dollar werd geveild, maakt het kledingstuk de duurste jurk ter wereld. Dat ze deze jurk met beschadigingen retourneerde aan het Ripley’s Museum, werd haar niet in dank afgenomen door de mode-industrie.

Kim en Odell Beckham Jr

Naast haar crush op John F. Kennedy Jr, houdt Kim zich stil over haar liefdesleven. Toch is er wel een andere junior op wie ze haar pijlen gericht schijnt te hebben.

Het gaat om Odell Beckham Jr. De 30-jarige footballspeler bij de Los Angeles Rams. Eerder won hij al de ‘catch of the year‘ award, maar is hij nu Kims catch of the year?

Hoe de geruchten over deze romance hebben kunnen ontstaan, dat vertellen wij je hier.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.