Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 17 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans maken allemaal dezelfde grap over de voorraadkast van Kim Kardashian

Als je de Kardashians al een tijdje volgt weet je dat de bekende familie ervan houdt om flink uit te pakken. Ze leven een luxe leven waar de meeste van ons alleen maar van dromen en zijn niet bang om dit op social media te delen. Zo geeft Kim Kardashian fans een rondleiding in haar voorraadkast en mensen maken allemaal dezelfde grap.

OMG.

Kim Kardashian

Kim Kardashian staat op dit moment weer helemaal in de spotlights. Het gaat namelijk niet alleen op het gebied van Carrière, maar ook op het gebied van de liefde goed met de realityster. Zo is Kim Kardashian al meerdere maanden aan het daten met Pete Davidson en het stel lijkt ontzettend gelukkig te zijn met elkaar.

Zo plaatste Kim Kardashian al meerdere foto’s met haar kersverse vriend op Instagram. Daarnaast is afgelopen donderdag ook de nieuwe realityserie ‘The Kardashians’ begonnen, waarin we een hele nieuwe kant van de familie te zien krijgen. Gelukkig delen de Kardashians ook op social media dagelijks beelden van hun leven en fans maken nu allemaal dezelfde grap over de voorraadkast van Kim Kardashian.

Fans maken allemaal dezelfde grap over de huwelijksfoto’s van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Voorraadkast

Waarschijnlijk weet je wel dat de Kardashians graag bezig zijn met hun interieur. Zo onthulde Kris Jenner een maand geleden haar kamer vol servies en nu heeft niemand minder dan Kim Kardashian haar voorraadkast gedeeld. Dit deed de realityster in een nieuwe verhaal voor Kourtney Kardashian’s merk Poosh.

Kim Kardashians leidt in dit artikel fans rond door haar nieuw ontworpen en gereorganiseerde voorraadkast. Zoals we gewend zijn van het hele huis van Kim, is ook haar voorraadkast in een “minimalistisch” thema gestyled. Nadat de foto’s van de ruimte online kwamen, begonnen fans massaal te reageren op de kamer en ze zeggen allemaal hetzelfde.

Reacties

Veel fans zijn dol op de ruimte en laten weten dat ze genieten van de schone en opgeruimde sfeer. Daarnaast houden fans van het gedempte kleurenpalet, maar dat is niet het enige waar fans het over eens zijn. Ze maken namelijk ook allemaal dezelfde grap over de voorraadkast van Kim Kardashian.

Zo schrijft een fan: “All I hear in my mind is North saying, ‘Who lives like this??’ 😂.” Andere fans schrijven: “I think about it every time” en “Kim Kardashian’s pantry is such an aesthetic.” De opmerkingen verwijzen naar een hilarisch moment, toen Kim onthulde dat haar dochter North West haar huis bekritiseert als ze ruzie hebben. “Every time I get into some kind of disagreement with my daughter North, she thinks this is a dig to me and she’ll say, ‘Your house is so ugly. It’s all white. Who lives like this?’” vertelde Kim Kardashian tijdens The Ellen Degeneres Show.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.