Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 13 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben strenge regels voor kraamvisite

Op 4 november kwam het blijde nieuws naar buiten dan Kourtney Kardashian en Travis Barker hun zoon hebben verwelkomd. Nu zitten ze volop in de weken van kraamvisite. Maar wie langs wil komen, moet op de uitnodiging wachten.

De kraamvisite zou invite-only zijn en daarom schijnt zus Kim Kardashian de baby daarom ook nog niet gezien te hebben.

Kourtney Kardashian is bevallen

Vorige week is Kourtney Kardashian voor de vierde keer moeder geworden, maar voor het eerst samen met Travis Barker. Die overigens aan het drummen was tijdens de bevalling…

Enfin, het nieuws is nog niet bevestigd door Kourtney of Travis. Maar nieuwsoutlets als People en TMZ weten het zeker: de baby is geboren. Op de naam hoeven we niet te wachten; Travis heeft in de podcast ‘One Life Once Chance With Toby’ al verklapt dat de baby Rocky gaat heten.

Babybezoek is invite-only 

Nabije bronnen delen dat je bij Kourtney en Travis niet zomaar op de stoep hoeft te staan. De ouders doen de kraamvisite namelijk op uitnodiging. Familie en vrienden moeten netjes op hun beurt wachten om de kleine Rocky te ontmoeten.

“Kourtney and Travis have communicated that they will be taking ‘family only’ time for the newly blended family and for Kourt to rest” vertelt een bron aan The Sun US.

De volgorde waarop de familie uitgenodigd gaat worden is nog spannend. “So now everyone’s talking about where Kim will be on the list,” the source went on. “Obviously, Kris Jenner will be first — but who is going to get the second invite?” vertelt de bron.

Individueel en op armlengte afstand

Mocht je uitgenodigd worden, dan dien jij je aan regels te houden tijdens het kraambezoek. Je komt alleen en blijft op armlengte afstand van de baby, zo vertelt de bron aan The Sun. Kourtney en Travis kiezen voor de maatregelen om de baby te beschermen en hem niet bloot te stellen aan gezondheidsrisico’s.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.