Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 16 jul 2021
Leestijd: 3 minuten

Fans denken dat Kourtney Kardashian en Travis Barker in Las Vegas zijn verloofd

Dat het tussen Kourtney Kardashian en Travis Barker maar al te goed lijkt te gaan, moge duidelijk zijn. Volgens veel fans lijkt Kourtney gelukkiger dan ooit, en dat is te danken aan de (nogal) romantische drummer. Nu lijkt het erop dat de twee hun relatie naar een hoger level hebben getild: volgens fans zijn de twee namelijk afgelopen week verloofd (!) in Las Vegas.

En er is bewijs.

Zijn Kourtney Kardashian en Travis Barker verloofd in Las Vegas?

Het internet kan een plek zijn waar valse geruchten als een lopend vuurtje rondgaan, maar in dit geval is het een ander verhaal. Veel fans zijn er namelijk van overtuigd dat Kourtney Kardashian en Travis Barker afgelopen week zijn verloofd in Las Vegas. Na een trip naar Las Vegas en een reeks romantische foto’s op Instagram lijkt er namelijk bewijs te zijn voor dit statement. We zetten ze voor je op een rij.

Bewijsstuk A:

De haarstijlist van Kourtney, Glen Oropeza, plaatste na Travis’ en Kourtney’s trip een reeks foto’s van de twee met als caption, “…NOWWW I understand why ppl tie the knot in Vegas 💒🥲🖤 There’s nothing like love AND a good time 🥳“. Nu is deze caption al onthullend, maar was het zwarte hartje in de caption blijkbaar eerst een diamant-emoji. Onder de foto’s zijn fans ook verward – er staan reacties als, “Did you just break major news? Lol” en, “So are they engaged?“. Interessant.

Bewijsstuk B:

En daar blijft het niet bij. Ook Kourtney plaatste een reeks foto’s samen met Travis, met een wel heel mysterieuze caption. Ze schrijft, “what happens in Vegas“, om waarschijnlijk de fans het riedeltje af te laten maken (wat uiteraard is: stays in Vegas). Ook onder deze foto verschijnen reacties met diamanten-emoji’s.

Bewijsstuk C:

Ook Travis’ dochter, Alabama, is razend enthousiast over het koppel. Ze plaatste in haar Instagram-story een foto van de twee met de tekst, “So happy for you guys“. Zal ze gewoon blij zijn voor Kourtney Kardashian en haar vader of zit er meer achter? Wellicht een verloving…?

Bewijsstuk D:

Volgens The Sun zijn er al verschillende bronnen die bevestigen dat Kourtney Kardashian en Travis Barker in Las Vegas zijn verloofd. Zo vertelde een bron, “I think Travis has been planning the proposal for ages. They want to start their own family together—that is the bigger thing for them because they both have kids, but they want to bring the two families together.

Dat de twee closer dan ooit zijn, is in ieder geval geen geheim. Als ze maar plezier hebben gehad – dat is het belangrijkst, maar we beginnen nu toch wel heel nieuwsgierig te raken naar een statement van zowel Kourtney als Travis. We’ll keep you posted…

Kourtney Kardashian maakt haar relatie met Travis Barker officieel op Instagram

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.