Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 15 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Wait, whut? Is Kris Jenner de nieuwe manager van Pete Davidson?

Het gaat nog steeds ontzettend goed met Kim Kardashian en Pete Davidson. Zelfs zo goed dat het erop lijkt dat Pete Davidson officieel in de Kardashian-familie is opgenomen. Er gaan namelijk geruchten rond dat Kris Jenner die nieuwe manager van Pete Davidson is, maar is dit ook echt waar?

De momager heeft blijkbaar zakelijk advies gegeven aan Pete Davidson.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Vorig jaar kwam het nieuws voor het eerst in de wereld. Toen werden Kim Kardashian en Pete Davidson namelijk hand in hand gespot in een achtbaan. Ze waren samen met Kourtney Kardashian en Travis Barker bij Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië. Bronnen dicht bij het koppel lieten toen weten dat het ging om niets meer dan een vriendschap, maar we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Inmiddels zijn we zes en een halve maand verder en is het stel gelukkiger dan ooit. Zo ging het stel onlangs voor het eerst samen op vakantie en heeft Kim Pete voorgesteld aan haar kinderen. Nu het steeds serieuzer wordt tussen de twee lijkt het erop dat Kris Jenner ook maatregelen heeft genomen. Er gaan namelijk geruchten rond dat de momager een nieuwe klant heeft gestrikt en het is niemand minder dan haar nieuwe schoonzoon Pete Davidson.

Fans maken allemaal dezelfde grap over de slaapkamer van Pete Davidson

Kris Jenner

Zoals iedereen die de Kardashian-familie ook maar een beetje volgt weet, is Kris Jenner dé persoon die de familie draaiend houdt. Ze heeft het ontzettend druk met het managen van al haar succesvolle dochters, maar het lijkt erop dat ze toch nog wat tijd over heeft. Ze zou namelijk de nieuwe manager van Pete Davidson zijn.

Kris Jenner is natuurlijk hartstikke goed in haar werk. Wij zouden er dus niet van opkijken als de geruchten waar zijn. Deze roddel begon toen Morgan Paige – @morganptalks – het gerucht in een TikTok-video besprak. Ze vertelt: “Kris Jenner might be managing a new celebrity client. When I tell you, I am shook to the core.” Daarna speelt ze een geluidsfragment af van haar podcast waarin wordt gezegd: “our sources are saying he’s going to be joining with Kris Jenner.”

@morganptalks

🚨NEW POD ALERT🚨 link in bio #morganpw #kardashians

♬ original sound – Morgan

Geruchten

Hoewel het gerucht heel geloofwaardig klinkt, moeten wij helaas vertellen dat het niet waar is. Afgelopen vrijdag ontkende een bron dicht bij Kris officieel het gerucht en vertelde aan Us Weekly: “Kris is not Pete’s manager.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.