Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 5 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner zoenend gespot met nieuwe lover tijdens concert van Beyoncé

Die Kylie Jenner toch. Travis Scott is verleden tijd, maar ze is er niet (meer) rouwig om. Ze heeft een nieuwe vlam en zijn naam wordt al langer aan haar verbonden: niemand minder dan Timothée Chalamet. Een heel ander type dan haar ex, maar ze blijkt het wel heel gezellig met hem te hebben. Ze waren nog nooit eerder samen ergens gespot, tot nu.

En wij hebben de beelden.

Kylie Jenner is met haar nieuwe lover gespot tijdens het concert van Beyoncé

Als we E! News mogen geloven, dan zijn Kylie en Timothée gewoon nog in de datingfase. En gewoon ‘nog’, omdat eerder de geruchten rond gingen dat ze al weer uit elkaar waren. Ze leren elkaar kennen en hebben het gezellig. Sinds de liefde is aangewakkerd is er niet veel veranderd, al houden de twee hun romance wel uit de spotlight en dat is ergens ook wel heel begrijpelijk. “Everything is cool between the two and they’re still an item”, vertelt een bron aan E!.

Samen dansen tijdens het concert van Beyoncé

Gister was het dan zover: hun eerste gezamenlijke uiting. Ze waren bij het concert van queen B in Los Angeles, een thuiswedstrijd voor ze. Het zag er naar uit dat ze het heel gezellig hadden met z’n tweetjes en daar word je ook blij van om naar te kijken. En.. ze zijn zelfs zoenend gespot! Bekijk de zoenfoto’s van Kylie en Timmy hier.

En.. we hebben óók bewegend beeld. Het is echt, geen AI, ze zijn verliefd en het is heel erg lief.

Hoe lang is het al gaande?

In april werd de zwarte Range Rover van Kylie Jenner gespot bij Timothée Chalamet’s villa in Beverly Hills, wat de geruchten over een romance tussen de twee verder heeft aangewakkert. Waar ze toen nog écht op de gevoelige plaat werden gelegd door de paparazzi, zijn ze nu toch echt out in the open.

Het is weer zover: Bianca Censori riskeert boete met ‘naakte’ outfit tijdens vakantie in Italië

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.