Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 10 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

De full-glam stijl van Lady Gaga geeft ons outfitinspiratie voor de laatste zomerdagen

Lady Gaga weet zichzelf keer op keer opnieuw uit te vinden. Waar we haar in het begin vooral zagen in bizarre looks, combineert ze nu on-trend looks met statement-items. Geen vleesjurken meer, maar draagbare outfits die zo uit het oude Hollywood zijn getoverd. Of het door haar nieuwe acteerklus in de film House of Gucci komt, weten we niet. Maar één ding is zeker: ze geeft ons genoeg outfitinspiratie voor de laatste zomerdagen.

De looks van Gaga worden met de dag beter.

Outfits van Lady Gaga

De bizarre, extravagante looks laat Lady Gaga nu vooral links liggen en ze gaat voor glamoureuze looks die draagbaar zijn maar alsnog een statement maken. De afgelopen maand werd Gaga in steeds mooiere looks gespot, zo zagen we haar in een getailleerde roze jurk van Alessandra Rich met een zwarte zonnebril van Gentle Monster. Even later werd ze gespot in een dramatische jurk van Giambattista Valli en een jurk met pofmouwen van Giuseppe di Morabito. Waar wij nog langzaam moeten wennen aan het leven buiten onze joggingbroek, weet Lady Gaga er wel raad mee.

Lady Gaga post een topless selfie zonder make-up op Instagram en fans gaan los

Ook deze week verscheen Lady Gaga weer in looks die je zo aan je garderobe wil toevoegen. Zo combineerde ze een sportoutfit met een grote zonnebril en hoge platforms. Mocht je nog geen afscheid kunnen nemen van je sportleggings, dan weet je hoe je die moet combineren. We zetten de beste outfits van Lady Gaga op een rij.

1. Gele jurk

Haar meest recente outfit is een geelkleurige jurk met bijpassende pumps en een babyroze tas.

James Devaney/GC Images

2. Volume

Eerder verscheen ze in een volumineuze jurk van Christopher John Rogers met hoge platformhakken.

MEGA/GC Images

3. Sporty chic

Sport but make it chic, moet Lady Gaga gedacht hebben bij deze outfit. Ze verscheen in een sportoutfit van Marc Jacobs en combineerde die wederom met platformhakken en een zonnebril.

MEGA/GC Images

4. Suit it up

Dat Gaga ook voor chic kan gaan, bewijst ze maar weer in dit vintage pak van Jean Paul Gaultier Haute Couture.

Gotham/GC Images

5. Sixties

Dat ook Lady Gaga nostalgische gevoelens heeft is wel duidelijk, deze mini-jurk van Andrew Gn komt regelrecht uit de sixties.

MEGA/GC Images

6. Klassiek

Ook op haar Instagram-account wordt haar nieuwe stijl opgemerkt, zo plaatst ze een foto in een zwarte klassieke jurk van Magda Butyrm.

7. Jogging

Toch houdt Gaga ook wel van een goede dosis comfort en draagt ze ook gewoon nog joggingpakken.

James Devaney/GC Images

Lady Gaga vraagt aandacht voor het belang van mentale gezondheid (en deelt haar eigen problemen)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.