Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 28 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Vriendin Leonardo DiCaprio gespot met knots van een ring: gaan ze trouwen?

Leonardo DiCaprio is sinds vorige zomer samen met zijn 25-jarige vriendin Vittoria Ceretti. Deze week werd Vittoria gespot met een beuker van een ring om haar vinger. Je begrijpt, speculaties over een huwelijk gingen alle kanten op. Maar gaan de twee echt trouwen? Dit zeggen de mensen dicht bij het stel erover.

De wereld draait door, seizoenen veranderen, maar sommige dingen blijven hetzelfde: Leonardo DiCaprio blijft een Oscar-winnende, eeuwige vrijgezel met een voorliefde voor modellen onder de 25. Sinds september is zijn hart bij Vittoria, maar zal hij op één knie zijn gegaan?

Leonardo DiCaprio en Vittoria Ceretti gaan niet trouwen

Afgelopen dinsdag werden Leo en zijn liefde Vittoria gespot tijdens een lunch in Los Angeles. Op de foto’s valt meteen één ding op: Vittoria draagt een grote glinsterende ring aan haar linkerhand. Het stel liet daarnaast wat zeldzame PDA zien, waarbij DiCaprio lief zijn burrito aan de brunette gaf. Zijn ze extra in de wolken omdat ze verloofd zijn?

Het antwoord is nee. Een bron dicht bij het stel vertelt aan Page Six dat er niets waar is van het gerucht dat de eeuwige vrijgezel verloofd is. Vittoria schijnt het zilveren sieraad al een tijdje in haar bezit te hebben – al toonde ze het deze week op ongebruikelijke wijze aan haar ringvinger.

Alles over Vittoria Ceretti

Over Leo en Vittoria deden afgelopen zomer voor het eerst geruchten over afspraakjes de ronde toen ze zoenend werden gespot op de dansvloer in een club op Ibiza. Sindsdien is het paar meerdere keren samen uit geweest en hebben ze zelfs tijd doorgebracht met elkaars familie.

Vittoria begon haar modellencarrière op 14-jarige leeftijd toen ze meedeed aan Elite Model Look Italia. Twee jaar later koos Dolce & Gabbana haar al als het gezicht van hun mode- en beautylijn. Sindsdien gaat haar carrière in vogelvlucht. Ze heeft al veel catwalks gelopen, samen met Bella en Gigi Hadid (een ex van Leonardo DiCaprio) en sierde talloze magazine covers.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.