Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 14 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

LOL: Taylor Lautner is getrouwd met Taylor Lautner en dat zorgt voor flink wat verwarring

Taylor Lautner, bekend van Twilight, is getrouwd. Heerlijk romantisch nieuws, maar bij dit liefdeskoppel vooral enorm verwarrend. Wie is nou eigenlijk wie? Hoe gaat dat met postpakketten? Met de zorgverzekering? Met de telefoon opnemen? Met aankondigingen? Tjsa, lijkt ons behoorlijk ingewikkeld.

What’s in a name…

Precies een jaar geleden ging Taylor (op 11/11/2021) voor zijn vriendin Taylor op zijn knieën. De lovebirds zijn sinds 2018 samen en leerden elkaar kennen via zijn zus. Van het aanzoek postte hij toen meerdere foto’s en videos via Instagram waarop eigenlijk al te zien was dat zij zijn achternaam over zou nemen. Zijn achternaam “Lautner” hing namelijk in grote lichtgevende letters op de plek van het aanzoek. “En zo kwamen al mijn dromen uit“, schreef hij bij de post.

Het ja-woord van Taylor en Taylor

Afgelopen vrijdag (11/11/2022) was het zo ver. Taylor en Taylor gaven elkaar het ja-woord in een wijngaard in Californië. Taylor Dome koos er bij de plechtigheid voor om Taylor Lautner zijn achternaam over te nemen, wat het koppel dus mr Taylor Lautner en mrs Taylor Lautner maakt. We kunnen ons zomaar voorstellen dat dit voor veel verwarring gaat zorgen. De mannelijke Lautner van het stel grapte over de naam dat ze “nu letterlijk dezelfde persoon zijn“.

What’s in a name…

Opvallend is dat Taylor Dome niet de eerste Taylor was waarmee Taylor Lautner heeft gedate. De 30-jarige acteur had in 2009 zijn pijlen gericht op zangeres Taylor Swift. Taylor zou Taylor niet zijn als ze geen lied over de relatie zou schrijven en dus denken we in haar lied Back to December te kunnen horen hoe hun relatie heeft uitgepakt in een emotionele break-up. Of de pasgetrouwde Lautner zijn partners nou echt op hun naam selecteert vinden we nog onduidelijk.

Foto’s van de bruiloft

De beelden van de bruiloft laten nog even op zich wachten, maar van de voorpret konden we al flink mee smullen. Zo deelden het verliefde paar oneindig veel foto’s van hun verlovingsring (met heel flinke diamant) en van hun vrijgezellenfeestjes.

Taylor Swift haalt uit naar Netflix na een seksistische grap over haar in Ginny & Georgia

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.