Emma Toussain
Emma Toussain Events 22 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Louis Vuitton opent culturele én culinaire tentoonstelling ‘LV DREAM’ in Parijs

Parijs is een van onze favoriete bestemmingen om heel veel verschillende redenen. Het eten, de winkels, de sfeer.. alles is bijna magisch. Daarom is het ook niet zo gek dat world’s finest art én fashion grotendeels uit Parijs komt. Louis Vuitton is zo’n Frans modehuis wat we allemaal wel kennen, en stiekem ook allemaal wat van willen proeven. Vanaf 12 december opent Louis Vuitton “LV Dream”, een tentoonstelling voor de liefhebbers van het luxe merk.

Wanneer gaan we?

Louis Vuitton LV Dream tentoonstelling

Ga je binnenkort op reis naar de Franse hoofdstad? Dan mag je deze nieuwe tentoonstelling níet overslaan. LV DREAM verwelkomt gasten voor een rijke verkenning van Louis Vuitton’s culturele samenwerkingen door de tijd heen, met een brede selectie van historische en moderne items. De unieke tentoonstelling bestaat uit negen kamers, waaronder “Louis Vuitton: As seen by…”; “The World of Vuitton According to Rei”, en “Leathergoods in Fashion”.

Om de LV-ervaring uit te breiden, onthult LV DREAM ook “Maxime Frédéric at Louis Vuitton” – een café en chocoladewinkel (chocolaterie), beiden onder toezicht van de beroemde Chef-Pâtissier van de Cheval Blanc Paris. Maxime Frédéric is een van de grootste namen in de wereld van de patisserie en chocolade. Hij heeft zijn vak geleerd in de Palace hotels van Parijs. In 2020 trad hij in dienst bij Le Cheval Blanc Paris en in 2022 won hij de Gault & Millau Guide-prijs voor patissier van het jaar. De Chocolaterie biedt een assortiment van chocolade aan, die inspiratie uit de Louis Vuitton codes halen en in prachtige dozen worden gepresenteerd.

Louis Vuitton

In de cadeauwinkel kunnen bezoekers artikelen bekijken met een exclusief LV DREAM design, samen met een selectie kleine lederwaren, accessoires, geuren en publicaties. Perfect om je bezoekje naar Parijs mee te beginnen lijkt ons zo!

Je vindt de tentoonstelling op dit adres: 2 Rue du Pont Neuf in Parijs. Je moet wel even reserveren van tevoren als je de tentoonstelling wil bezoeken, het cafeetje kan je zo in.

Louis Vuitton lanceert ‘Louis Vuitton Snow’, een pre-spring collectie voor mannen, maar net zo cool voor vrouwen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.