Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 7 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid heeft een tanddiamant en wij willen er direct ook een

Van 28 februari tot en met 8 maart is het fashion week in Parijs en natuurlijk is ook Bella Hadid hier aanwezig. Het model heeft al verschillende show gelopen, maar steelt niet alleen op de runway de show. Toen Bella afgelopen vrijdag haar hotel verliet werd ze met een nieuwe accessoire gespot die rechtstreeks uit de 90’s komt: een tanddiamant.

Weer een trend uit de 90’s die Bella Hadid nieuw leven in blaast.

Bella Hadid

Als je Bella Hadid kent, weet je dat het model geregeld de nieuwste trends aan ons introduceert. Zo startte Bella een nieuwe virale TikTok-trend met highlighter en zagen we hoe zowel Bella als Gigi hadid gebleekte wenkbrauwen rockten tijdens de Versace show. Toch lijkt het erop dat het model vooral van trends uit de 90’s houdt.

Zo werd Bella vorig jaar met 90’s skinny brows gespot en liet het model zien waarom 90’s chuncky blonde highlights dé trend van 2021 waren. Nu heeft Bella in Parijs opnieuw een grote trend uit de 90’s nieuw leven ingeblazen en dit keer gaat het om de tanddiamant. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij willen er direct ook een.

Met deze hack zorgt Bella Hadid ervoor dat ze een perfecte huid heeft

Tanddiamant

Het supermodel pronkte met haar nieuwste accessoire – een diamanten tandsteen – terwijl ze de Parijse straten opstapte met haar vriend, art director Marc Kalman. De kleine diamant op haar tand maakte haar op de 90’s geïnspireerde look helemaal af.

Bella Hadid droeg een blauw sweatshirt over een wit overhemd met kraag en combineerde dit met een geruite midi-rok, witte enkelsokken en zwarte sneakers. Naast de tanddiamant maakte Bella Hadid haar look af met een witte schoudertas, een teddybeerketting, zilveren oorringen en een rechthoekige FUBU-bril. Ook droeg het model haar haar in meerdere Franse vlechten verzameld in een staart, een haartrend die we eerder al zagen bij Dua Lipa.

Bella hadid tanddiamant paris fashion week
Arnold Jerocki/GC Images
Bella hadid tanddiamant paris fashion week
Marc Piasecki/GC Images

Gigi Hadid en Bella Hadid schitteren in mermaid waves voor campagne van Versace

Reacties

Op Instagram liet het model haar nieuwste accessoire ook al meerdere keren zien en fans zijn er compleet obsessed mee. Ze reageren namelijk massaal onder de foto’s waarop Bella’s tanddiamant te zien is. Zo schrijft een fan: “Yes to this” en andere fans schrijven: “Look good queen 👸 ❤️😍”, “PERFECTION” en “Fireeeeeeee😍.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.