Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 26 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Margot Robbie en Ryan Gosling promoten ‘Barbie’ volledig in stijl tijdens CinemaCon

Met de nieuwe ‘Barbie’-film in het vooruitzicht zijn de hoofdrolspelers druk bezig met de persreis. Margot Robbie en Ryan Gosling zijn natuurlijk het perfecte duo om dit te doen.. Barbie en Ken zijn aanwezig hoor. Ze geven ons dan ook een aantal voorproefjes door zich perfect in stijl te kleden. Veel roze, glitter en een perfect gepolijste huid. Het doet zijn werk, want wij kunnen onze ogen niet van ze afhouden.

Hi Barbie!

Margot Robbie en Ryan Gosling op CinemaCon

Alle blikken waren gericht op Margot Robbie en Ryan Gosling tijdens het jaarlijkse CinemaCon. Niet heel verrassend, want naast dat het zelf beeldschone mensen zijn (obviously) waren ze ook nog eens helemaal in de stijl van hun nieuwe film gekleed. Wij konden niet genoeg krijgen van de roze outfits en de twee acteurs liepen dan ook trots over de loper. Mag wel, want het is nu al de meest gehypte film van het jaar.

What to wear

Margot Robbie betrad de loper met geruiten top en rok van Prada, terwijl Ryan Gosling een t-shirt van Greta Gerwig – de regisseur van de film – en een roze bomberjacket had aangetrokken.

Bekijk de sets hieronder:

margot robbie
ANP

Barbie

De twee acteurs waren op CinemaCon om de nieuwe Barbie-film te promoten. De film is nog niet eens in première gegaan, maar fans weten nu al dat dit dé film van het jaar wordt. De lat ligt dus zeker hoog. Er is al veel gepraat over de film, zoals dat er referenties naar The Wizard of Oz in zouden zitten. Fans denken dat de film erg veel weg zal hebben van deze oude klassieker, maar voor nu kunnen we hier alleen maar over speculeren.

Veel geven de acteurs niet vrij over de film en de opbouw ervan, maar de première is niet meer heel ver weg. 20 juli kunnen we met z’n allen ons innerlijke kind weer naar boven halen en de film in de bioscopen bewonderen. Netflix heeft in aanloop van de film al een paar klassieke Barbie-films online gezet, dus mocht je willen, dan kan je nu alvast even wennen aan Barbieland.

Egypte is woedend over de nieuwe serie ‘African Queens: Queen Cleopatra’ op Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.