Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 18 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Seizoen 2 van The Kardashians komt eraan en trailer belooft veel drama

We geven eerlijk toe: wij kregen geen genoeg van het leven van de Kardashian-Jenner clan – the gift that keeps on giving… Jij ook niet? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er komt een seizoen 2 van The Kardashians en aan de trailer te zien belooft het een juicy boel te worden.

Kim, Khloe, Kourtney, Kendall, Kylie en Kris zijn er weer klaar voor.

Seizoen 2 van The Kardashians komt eraan

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd in de meest bekende familie van de Verenigde Staten. Ze leven hun beste leven en dat is allemaal vastgelegd voor het tweede seizoen van The Kardashians. Deze show is een spin-off van de meest bekeken realityshow ever, namelijk Keeping Up With The Kardashians. In deze nieuwe show gaan de dames gewoon weer verder waar ze gebleven waren en krijgen we een kijkje in de fabulous levens van de KarJenners.

We zijn ondertussen gezegend met verschillende trailers en teasers voor The Kardashians seizoen 2. In de afgelopen tijd is er een heleboel gebeurd: Khloé werd opnieuw moeder, Kim en Pete zetten een punt achter hun relatie, terwijl Kourtney maar liefst drie keer in het huwelijksbootje stapte. Oftewel: genoeg materiaal om een seizoen mee te vullen.

Maar wat er van de recente gebeurtenissen te zien is in de show weten we nog niet, want het is natuurlijk al een tijdje geleden opgenomen. We zien dat Kylie nog in verwachting is van haar tweede kindje en dat Kim haar nieuwe vriendje Pete aankondigt… ouch.

In de teaser zien we Kourtney trouwjurken passen voor haar bruiloft(en) met Travis Barker, dus geen twijfel dat hun huwelijken aan bod komt. Ook hopen we stiekem dat we nu achter de naam van Kylie’s kindje komen, aangezien dit nog steeds een mysterie is.

Het nieuwe seizoen van The Kardashians is vanaf 22 september te zien op Disney+.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.