Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 8 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Megan Thee Stallion schittert in de nieuwe campagne van Calvin Klein

Calvin Klein lanceert afgelopen week de nieuwe Spring/Summer 2021-campagne: Blank Canvas. Minimalistische essentials, zoals het perfecte witte t-shirt en de meest klassieke denim jeans, vormen het blanco canvas die naar eigen persoonlijkheid en zelfexpressie wordt ingekleurd. Een van de gezichten van de campagne is Megan Thee Stallion, die ons inspireert om zowel in identiteit als in stijl in onze eigen kracht te staan.

De nieuwe SS21-campagne van Calvin Klein moedigt aan om de items in te vullen naar eigen expressie en karakter.

Calvin Klein SS21: Blank Canvas

Fotograaf Mario Sorrenti en regisseur Terence Nance leggen de verhalenvertellers, visionairs en makers vast die hun verhalen vertellen door middel van intieme en surrealistische beelden, dialoog en beweging. Enkele talenten die in de campagne te zien zijn, zijn Janaya Future Khan, Rina Sawayama en Sage Elsesser. Ook rapper Megan Thee Stallion schittert in de campagne, je kent haar van de nummers WAP en Hot Girl Summer, ook is ze ambassadeur van Rihanna’s lingeriemerk Savage x Fenty.

De campagne van Calvin Klein richt zich op fundamentele stijlen. In ondergoed levert Air Fx Tech ademende ondersteuning. Reconsidered Comfort biedt iconische Calvin Klein-silhouetten gemaakt van duurzaam geproduceerde materialen. In Jeans zijn de effen, genderneutrale kledingstukken zoals trucker jackets en katoenen rib tanktops voorbestemd om onmisbaar in je garderobe te worden.

Calvin Klein staat het hele jaar stil bij Pride met een speciale LGBTQ+ campagne

Megan Thee Stallion

Op Instagram deelt Megan Thee Stallion de beelden van de Calvin Klein-campagne. Ze schrijft in de caption, “A hottie in #MYCALVINS. Thee Hot Girl for Calvin Klein Spring 2021.” Ook deelt ze een foto van een groot billboard van de campagne met de tekst, “I am so mind blown 😭 this is such an iconic campaign!!! A HOUSTON TEXAS GIRL ON BILLBOARDS IN LA AND NYC FOR @calvinklein 🔥🔥Hotties we been in our bagggg💪🏾🔥 #mycalvins”

De fotoshoot met Megan Thee Stallion is onderdeel van de campagne My Calvins Spring 2021. De foto’s in de campagne werden geschoten door de Italiaans-Amerikaanse fotograaf Mario Sorrenti, vooral bekend vanwege zijn werk voor Vogue en Harper’s Bazaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.