Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 5 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle publiceert binnenkort een kinderboek dat geïnspireerd is op de band tussen Prins Harry en Archie

Naast actrice, moeder en het zijn van de Duchess of Sussex kan Meghan Markle nog een kwaliteit op haar lijstje afvinken: het uitbrengen van haar eerste boek. Random House Children’s Books bevestigde dat Meghan binnenkort een kinderboek op de markt gaat brengen met een wel heel bijzonder verhaal.

Het boek, The Bench, is geïnspireerd op de bijzondere band tussen Prins Harry en zoon Archie.

The Bench

Dat Meghan Markle veel doet, moge duidelijk zijn. Laatst kregen we te horen dat zij en Prins Harry een tweede kind verwachten en dat er een Netflix-serie over de Royals wordt gemaakt. Genoeg was dat nog niet, want Meghan Markle is druk bezig met haar eerste boek, een kinderboek om precies te zijn.

En het is niet zomaar een boek: het verhaal is geïnspireerd op de band tussen Prins Harry en Archie, hun zoon. “The Bench started as a poem I wrote for my husband on Father’s Day, the month after Archie was born,” vertelde Meghan Markle in een persbericht over haar boek. “That poem became this story.

Meghan Markle kinderboek
The Random House

Band tussen Prins Harry en Archie door de lens van Meghan Markle

In het boek lezen we hoe speciaal de band (vanuit Meghan Markle’s point of view) tussen Prins Harry en hun bijna 2-jarige zoon Archie is en hoe deze verandert in de loop van de jaren. Christian Robinson illustreerde het boek. Meghan vertelde in een persbericht voor People hoe goed de relatie tussen vader en zoon in beeld is gebracht doormiddel van de illustraties.

Christian layered in beautiful and ethereal watercolor illustrations that capture the warmth, joy, and comfort of the relationship between fathers and sons from all walks of life,” vertelde ze. “This representation was particularly important to me, and Christian and I worked closely to depict this special bond through an inclusive lens. My hope is that The Bench resonates with every family, no matter the makeup, as much as it does with mine.

Kortom: in het kinderboek van Meghan Markle gaan we vooral veel zien hoe de liefde en band tussen vader en zoon door de lens van een moeder wordt ervaren. De verwachte releasedatum voor The Bench is 8 juni 2021, wat sneller is dan je denkt. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn meer dan excited.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.