Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 28 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle was toch niet helemaal blij met haar verlovingsring: dit liet ze veranderen

Niet veel cadeautjes zijn zó lastig om voor iemand uit te kiezen als een parfum, kleding of een ring. Bij het laatste gaat het niet alleen om de maat, maar ook om de kleur, de smaak en de betekenis. Waar veel mensen om die reden bewust samen op zoek gaan naar een ring, brengt dat bij een verlovingsring toch wat complicaties met zich mee. Een verloving is vaak een verrassing – die een partner nog niet helemaal aan had zien komen. Om er zeker van te zijn laten de verliefde mensen zich vaak extra goed adviseren door professionals, vrienden en familie van de aanstaande bruid. Toen prince Harry op zijn knie ging voor Meghan met een flinke ring, hadden wij gedacht dat het ongetwijfeld precies de ring was waar Meghan van had gedroomd. Toch blijkt niets minder waar.

Het ontwerp van Harry heeft een upgrade gekregen.

De sprookjes-verloving van Harry en Meghan

Toen Meghan Markle en Prince Harry eind 2017 het nieuws naar buiten brachten dat ze verloofd waren stond de wereld even op zijn kop. Een koninklijke bruiloft blijft een bijzonder sprookje. En ondanks dat we afgelopen jaar konden zien, lezen en horen dat het sprookje voor Meghan en Harry meer weg had van een horrorfilm, werden we in 2017 nog volledig betoverd.

Het moment dat de prins op zijn knie ging, pakte hij reuze romantisch en intiem aan. Hij bereidde een picknick voor in de tuinen van Kensington Palace, bezaaide het met kaarsjes en popte een magnum fles champagne open. Verdacht, vond Meghan toen al, want het is een drankje dat hij eigenlijk nooit drinkt – hij houdt het normaal gezien liever bij een pint bier.

Een ring met een historische betekenis

Bij een verloving hoort natuurlijk, buiten een romantische setting, een ring. Een die past bij de persoon en het liefst ook nog een mooie betekenis heeft. Met de enorme historische collecties die Harry door zijn afkomst tot zijn beschikking had, was dat zeker niet lastig. Hij ontwierp een ring met een grote diamant uit Botswana, een plek waar de twee veel tijd samen hebben doorgebracht in het begin van hun relatie. De diamant wordt omringd door twee kleinere stenen. Deze zijn afkomstig uit een broche van zijn moeder, Princess Diana. Dat hij er over na heeft gedacht moge duidelijk zijn.

De aanpassingen van Meghan

Toch is inmiddels te zien dat de ring niet alles was wat Meghan had gewild. 18 maanden nadat ze haar verlovingsring om haar ringvinger mocht schuiven lijkt er namelijk een kleine aanpassing gemaakt te zijn. De ring, die oorspronkelijk een gouden band had, heeft inmiddels een band vol kleine diamantjes. We moeten haar nageven, dit maakt de ring toch echt nog een tikje knapper. Oordeel hieronder zelf…

De ring waarmee Prince Harry op zijn knie ging:

Meghan Markle veranderde de ring die ze van Prince Harry kreeg
ANP

De ring na de kleine update van Meghan:

Meghan Markle veranderde de ring die ze van Prince Harry kreeg
ANP

Dit verdienen Harry en Meghan, zónder al hun royal-inkomsten

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.