Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 16 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Met Gala 2021: de beste wc-selfies van aanwezige celebrities

Zoals verwacht staat het internet vol met het Met Gala 2021. Van Kim Kardashians unieke outfit tot Rihanna en A$AP Rocky die weer bewezen dat ze het meest stijlvolle koppel van het moment zijn, het was wederom een groot evenement. En omdat het barstte van de A-listers op het evenement, zijn er ook weer iconische wc-selfies gemaakt.

We zetten de beste selfies op de wc van het Met Gala 2021 op een rij.

1. Troye Sivan, Rihanna en Tom Daley

We houden van random beroemde vriendschappen, en het Met Gala van dit jaar heeft ons een nieuwe, iconische celebcombo opgeleverd. Deze keer is het allemaal te danken aan YouTuber-zanger Troye Sivan, die het verhaal deelde van een ontmoeting tussen hem, Rihanna en Olympische medaillewinnaar Tom Daley in het toilet van het Met Gala. Hij postte op Instagram een foto bij de urinoirs met de tekst, “@badgalriri told @tomdaley to take this pic of me weeing”.

2. Lil Nas X en Billie Eilish

Lil Nas X deelde meerdere backstage-selfies op Instagram en plaatste foto’s met mensen als Billie Eilish, Yara Shahidi, Frank Ocean, Pete Davidson, Timothée Chalamet en zelfs Addison Rae en Dixie D’Amelio. Scroll door zijn hele bericht om ze allemaal te zien.

3. Gigi Hadid en Rosé

Blackpink’s Rosé nam een aantal selfies met Gigi Hadid en postte die op haar Instagram Stories met de caption, “Biggest sweetheart”.

Instagram / @ROSES_ARE_ROSIE

Waarom er héél veel celebrities niet aanwezig waren bij het Met Gala 2021

4. Zoe Kravitz en Alicia Keys

Alicia Keys deelde beelden waarop ze aan het dansen is met Zoe Kravitz tijdens het Met Gala.

Instagram / @aliciakeys

5. Barbie Ferreira

Ontwerper Jonathan Simkhai maakte Kylie Jenner’s iconische Met Gala-selfie op de wc uit 2017 na, samen met Euphoria’s Barbie Ferreira en actrice Kristine Froseth.

Instagram / @JONATHANSIMKHAI

6. Keke Palmer en Mindy Kaling

Host Keke Palmer en Mindy Kaling maakten samen een snelle backstage video-selfie tijdens het Met Gala.

Instagram / @keke

7. Keke Palmer

Daar bleef het niet bij, want Keke Palmer maakte ook een foto van het diner tijdens het Met Gala met de caption, “This is why they don’t show y’all the food”.

Instagram / @keke

8. Mindy Kaling

Ook Mindy Kaling maakte een foto van de setting aan tafel en de naamkaartjes tijdens het Met Gala. En het ziet er heel schattig uit.

Instagram / @mindykaling

9. Kendall Jenner

Kendall Jenner postte Instagram Stories op de afterparty van het Met Gala, daar staat ze bij de dj-booth en is ze onder anderen te zien met designer Virgil Abloh.

Instagram / @kendalljenner
Instagram / @kendalljenner

Gigi Hadid deelt video van haar wc en fans gaan los op Twitter over dít detail

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.