Lara Steenvoorden
Lara Steenvoorden Nagels 26 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Nagelexpert ‘Anouk Nailed It’ deelt de nageltrends van dit voorjaar

Het is nooit te vroeg om alvast een blik op de zomer te werpen. Anouk Nailed It is dé nagelexpert van de lage landen en deelt alvast vier gave nageltrends voor de zomer van 2024. Klaar om de nageldesigns te screenshotten?

Skinny french nagels

Skinny jeans zijn uit, skinny french manicures zijn in – kijk maar naar Margot Robbie. Een dunne lijn tovert je nagels met deze bijna niet zichtbare manicure om tot Parisian chic-kunstwerkjes.

AnoukNailedIt
AnoukNailedIt

Chrome nageldesigns

Chrome nagels zijn al trending en het lijkt er niet op dat deze trend ergens naartoe gaat deze zomer.

AnoukNailedIt
AnoukNailedIt

De kleur ‘milky white’

Deze kleur is ideaal voor iedereen die van een neutrale look houdt. Het past bovendien perfect bij eigenlijk alles uit je garderobe én je interieur.

AnoukNailedIt
AnoukNailedIt

Blauw nageldesign

Van Prada tot Fendi, luchtblauw zag je overal op de catwalks voor de lente en zomer van 2024. Er is geen twijfel over mogelijk dat dit in de beautywereld ook een ding wordt.

AnoukNailedIt
AnoukNailedIt

Over Anouk Nailed It

Anouk Nijs is een beauty-entrepreneur en nageldesign expert. Onder de naam AnoukNailedit creëert ze ware kunstwerken op een vierkante centimeter en ze doet dat voor bekende mensen en influencers als Rachel van Sas (De Huismuts), Michelle Bollen, Romy Boomstra en Fenna Ramos. Ook heeft ze haar eigen gellak nagelstickers in samenwerking met Maniac Nails. Anouks werk bruist van creativiteit, kwaliteit en perfectie. Wil je een afspraak plannen bij haar salon in Eindhoven? Kijk dan even op haar site.

Dermatologen onthullen: dit is hoe je je nagels sterker maakt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.