Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 5 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

De panterprint trend zet door in nail art: zo doe je het zelf

Dat panterprint weer helemaal trending is, is je vast niet ontgaan. Je ziet het op kleding, accessoires, schoenen en zelfs op je nagels. Panterprint op je nagels ziet er misschien erg ingewikkeld uit, maar het is makkelijk zelf te maken op je nagels.

Na de hype om de viral panterprint jeans, zijn nu de nagels aan de beurt. Hoe je deze geweldige print op je nagels zet, leggen wij je uit.

Panterprint op je nagels

Je kan dierenprint op allerlei manieren laten terugkomen op je nagels. Denk aan een panterprint over je hele nagel, maar je ziet ook vaak dat mensen alleen panterprint aanbrengen bij een French manicure, waarbij alleen de top van de nagels bedekt is met panterprint. Er zijn nog veel meer verschillende manieren hoe je dit kunt toepassen op je nagels, dus kies een stijl die jij mooi vindt. En ordinair? Dat is de panterprint allang niet meer.

Zo doe je het zelf

Een dure manicure? Daar hebben we anno 2024 echt geen geld meer voor. Daarom leggen wij je uit hoe je dit thuis zelf fixt.

Dit heb je nodig:

  • Twee verschillende kleuren nagellak, deze kleuren worden je panterprint
  • Een dotting tool, als je dit niet hebt kun je eventueel ook een bobby pin gebruiken

Zo doe je het:

Het fijne aan een panterprintlook maken op je nagels is dat het super makkelijk is. Daarnaast valt het met dit printje ook niet op als je een beetje knoeit. Winnen!

  1. Zorg voor een goede basis, gebruik dus een basecoat.
  2. Lak nu je nagels in de kleur die je als ondergrond wil hebben.
  3. Giet een beetje nagellak op een stukje folie en dip je dotting tool of het bolletje van een bobby pin in de lak.
  4. Vervolgens zet je kleine stipjes op je nagel. Hoe meer stipjes hoe meer panterprint er uiteindelijk op je nagels komt. Zet de stipjes speels op je nagel, het hoeft niet allemaal symmetrisch te zijn.
  5. Giet nu een beetje van je andere kleur nagellak op een folie en dip hier wederom je dotting tool in.
  6. Met deze kleur ga je een soort rommelige halve cirkeltjes om deze stipjes heen maken. Zorg dat er aan beide kanten een halve cirkel omheen zit maar dat deze elkaar niet raken. Er moet ruimte tussen zitten. Dit doe je bij alle stipjes.
  7. Vervolgens laat je dit goed drogen, dit is belangrijk omdat het een dikke laag lak hebt aangebracht. Dit anders gaat vervagen, wanneer je een topcoat eroverheen doet.
  8. Als laatste stap doe je er een topcoat overheen zodat het langer mooi blijft en voila!
@glosyy.com

🐆 #diygelnails #diynailsathome #leoparddesign #animalprintnails #gelpolishdesigns #fypシ゚viral #easynailart #pourtoi

♬ In The Jungle – deepsound

Boost je nagelgroei: tips voor lange en gezonde nagels

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.