Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nagels 25 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe kleur op je nagels? Dit worden de trending kleuren van deze zomer

Hoe basic onze outfits ook zijn, wat nagels betreft experimenteren we graag met kleur. Ieder seizoen staan er weer nieuwe kleuren centraal – in de mode, maar ook op het gebied van nagels. Wij laten je zien welke kleuren trending worden om deze zomer op je nagels te dragen.

Kom maar door met de zon!

Dit worden de trending nagelkleuren van deze zomer

En ook als je geen liefhebber van felle kleuren bent, zitten er fijne neutrale kleuren tussen deze zomer.

1. Milky White

‘Melkerig wit’ klinkt niet per se mooi, maar is dat zeker wel. Wij snappen wel waarom deze kleur trending is in de zomer. Wanneer onze handen bruinen, komt de lichte nagelkleur prachtig uit.

2.  Soft Barbie

Met de komst van de nieuwe Barbie film komt ook een nageltrend, namelijk Barbie-roze.

3. Lente-geel

Spring has spung en dat mogen we best op de nagels terugzien. Deze gezellige kleur geel wordt een van de populairste kleuren deze zomer.

4. Licht kobalt

Koningsblauw werd al eerder benoemd tot dé nagelkleur van 2023, maar zoals we allemaal weten, mogen de kleuren in de zomer best wat lichter. Licht kobaltblauw is daarom de perfecte opvolger van royal blue. 

5. Koraalrood

Hoewel donkerrood lekker mysterieus is in de winter, vinden we het in de zomer fijn om voor een meer beachy kleur te gaan. En wat schreeuwt nou meer ‘strand’ dan koraalrood?

6. Wasabigroen

Als we zeggen wasabigroen, dan weet iedereen meteen wat we bedoelen. Het is een zachte, aardse groentint – maar het is absoluut geen pastel. Wij zijn weg van deze kleur, die je nagels voorziet van een stijlvolle touch.

7. Neon groen

In tegenstelling tot wasabigroen, is deze groen wel in your face – maar op een hele fijne manier.

8. Turquoise

Mooi blauw is niet lelijk. Als je voor nog een lichtere en opvallendere kleur blauw wil gaan dan licht kobalt, dan is turquoise een trending optie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.