Emma Toussain
Emma Toussain Technologie 4 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Netflix lifehacks die jouw zomervakantie een stuk makkelijker maken

Online ingecheckt? Check! Koffer dicht? Check! Paspoort bij je? Check! Alle voorbereidingen om te vertrekken zijn klaar, maar ben je ook goed voorbereid op het reizen zelf? Met deze Netflix-hacks kun je deze zomer onderweg genieten van je favoriete films en series. Helemaal lekker als je een lange reis tegemoet gaat want dan heb je wel wat tijd te doden.

Want vakantie is lekker, maar af en toe is het ook prima om te relaxen met je favo serie. In het vliegtuig, in de auto, op je strandbed.. niks om je voor te schamen. Maar wist je dat je het jezelf een stuk makkelijker kan maken? Ook omdat je niet overal Wi-Fi hebt en je misschien nog met je hoofd in vakantiemodus zit en nog wel eens iets wil vergeten?

Lees snel verder.

Vergeten uit te loggen in je hotel? Meld je overal af bij je Netflix-account

Oops, vergeten uit te loggen op je Netflix-account tijdens je verblijf in het hotel? Regel het in één keer via ‘Uitloggen op een apparaat’. Anders genieten andere vakantiegangers van jouw abonnement en dat is toch een beetje zonde.

Film kijken tijdens je vlucht? Zo kijk je offline

Hoe vaak is het nou al voorgekomen dat je in het vliegtuig zit en er stiekem van baalt dat je geen films kunt kijken. Bereid je dus goed voor op je volgende vlucht door films en series te downloaden om offline te bekijken. Als je thuis de films en series alvast downloadt, kun je in het vliegtuig, of op je vakantieadres alsnog gewoon kijken. Kijk hier hoe het werkt.

Te druk met inpakken en geen tijd om te downloaden?

Schakel dan ‘Smart downloads’ in en de volgende aflevering van de serie die je aan het kijken bent, wordt automatisch gedownload.

Niets missen tijdens je vakantie?

Ga je een paar weekjes weg en wil je ervoor zorgen dat je deze zomer niets mist? Stel dan herinneringen in voor je favoriete aankomende films en series. Ga naar de Coming Soon-rij op je Netflix-startscherm en stel een herinnering in voor de titels waar je deze zomer naar uitkijkt.

Vlucht vertraagd? Even spelletje doen

Terwijl je wacht op je vlucht, kun je de tijd doden met een van de mobiele games. Ga de strijd tegen de klok aan met de creatieve bake-off game Nailed it! Baking Bash, of laat je verleiden met de nieuwste Netflix Games-hit, Too Hot To Handle: Love is a Game.

Houd je datagebruik onder controle Gebruik je veel data terwijl je onderweg Netflix kijkt? Ontdek hoe je je dataverbruik onder controle houdt. Het bekijken van tv-programma’s of films op de Netflix-app verbruikt verschillende hoeveelheden gegevens per uur, afhankelijk van de videokwaliteit.

Fijne vakantie!

Dit zijn de eerste beelden van de Nederlandse Netflix-film Happy Ending, een verhaal over (ontbrekende) orgasmes

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.