Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 3 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Stunning – Neem een kijkje in de nieuwe villa van Justin en Hailey Bieber in Beverly Park

Just saying, Justin en Hailey Bieber betaalden 25,8 miljoen dollar voor dit optrekje. Wat een bedrag, maar dan heb je wel wat. Ze hebben deze villa zojuist gekocht en we geven eerlijk toe: dit is het huis van onze dromen. We sparen nog even verder, maar tot die tijd zwijmelen we weg bij de foto’s van de Biebers.

Het prachtige huis staat in Los Angeles’ Beverly Park, een wijk waar ze niet de enige celebrities zijn. Ook Sofia Vergara, Denzel Washington en leden van de royal family van Saudi Arabië wonen er. Casual.

Gelukkig hoeft de verhuisbus niet heel ver te rijden, het stel woont nu namelijk in Beverly Hills. Voor Amerikaanse begrippen is dat ‘om de hoek’.

Neem een kijkje in de nieuwe villa van Justin en Hailey Bieber

Hallo zeg, dit huis is toch een partij prachtig. Wanneer je de oprit oprijdt – mocht je ooit bij ze op bezoek gaan – zie je meteen het statige witte pand. Het huis telt – houd je vast – zeven slaapkamers, tien badkamers, een paar woonkamers, een privé bioscoop, een fitness ruimte, een tennisbaan en een prachtige tuin, inclusief infinity pool.

Realtor.com
Realtor.com

Wat een entree. We zien Hailey hier al helemaal elegant naar beneden komen in een prachtige kimono, om haar ochtend-koffietje te halen in de royale keuken.

Realtor.com
Realtor.com

Kunnen we het even hebben over de prachtige glazen deuren overal? Wij zijn verliefd. Dit huis is perfect om met een grote groep vrienden te kaasfonduen aan de grote eettafel, als het coronavirus voorbij is natuurlijk. Ook is deze tafel perfect voor Drew teammeetings.

Realtor.com

Justin en Hailey hebben samen een flink vermogen, dus wij staan niet te kijken van deze dure aankoop. De villa kwam voor meer dan 42 miljoen dollar op de markt, maar uiteindelijk kochten de Biebers het voor 25,8 miljoen. Koopje, toch?

Voor hun huidige huis in Beverly Hills, woonden Justin en Hailey in een mediterraanse villa in Calabasas. Fun fact: niemand minder dan Khloe Kardashian is nu de eigenaar van dat huis.

Beeldd - Realtor.comDirt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.