Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 13 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze nieuwe true crime-serie staat vanaf vandaag op Netflix en wil je direct zien

Afgelopen jaar kon het feest niet op voor true crime-liefhebbers op Netflix. Don’t F*ck with Cats, The Confession Tapes, Conversations with a Killer, en zo kunnen we nog wel even door gaan. De streamingdienst sloot 2020 ook ijzersterk af met The Ripper. Vandaag verschijnt er een nieuwe true crime-serie op Netflix, die de jacht op een seriemoordenaar volgt. Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer is nu te bingewatchen.

De serie laat de jacht op de seriemoordenaar Richard Ramirez aka The Night Stalker zien.

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

Na het succes van The Ripper, over seriemoordenaar The Yorkshire Ripper, komt Netflix vandaag met een gloednieuwe true crime-serie. Dit keer wordt de jacht op Richard Ramirez geopend, niet alleen een seriemoordenaar maar ook een serieverkrachter. Richard Ramirez wordt ook wel The Night Stalker genoemd.

Hij verkrachtte en vermoordde in de jaren tachtig zijn slachtoffers in hun huizen, zowel in Los Angeles als San Francisco. Hij brak in door ramen en deuren te forceren en ging vervolgens binnen aan de slag. Niemand voelde zich, logischerwijs, meer veilig in zijn eigen huis, en de media dook bovenop de zaak. Nog decennia nadien doen miljoenen Amerikanen uiterst zorgvuldig hun ramen en deuren op slot door Ramirez.

Richard Ramirez

Nu op Netflix

Ondanks het feit dat de seriemoordenaar allang is opgepakt, zit de schrik er dus nog goed in. Hoe Ramirez uiteindelijk tegen de lamp liep en welke rol de media en de politie daarin speelden, gaan we je niet verklappen, want die jacht is juist waar Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer om draait.

Tijd om onder een dekentje op de bank te gaan zitten. Het liefst overdag, met de deuren dicht. De serie Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer staat namelijk vanaf nu op Netflix. Check hieronder de eerste volledige trailer van de serie.

Poster

Manners

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.