Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 16 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Noortje (29): ‘Mijn vriend wordt boos als ik iets leuks met vriendinnen ga doen’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Deze week het verhaal van Noortje*.

Ik mag niks leuks doen met mijn vriendinnen

“Ik leerde mijn huidige vriend drie jaar geleden kennen. Ik was eigenlijk meteen verliefd, het is zo’n knappe man. Toen hij ook nog eens heel erg leuk en charmant bleek te zijn, was ik al helemaal verkocht. We hebben twee weken gedate voordat we onze relatie officieel maakten, best wel snel. Maar het voelde goed, ook van zijn kant. Dat vind ik aantrekkelijk, als een man gewoon uitspreekt wat hij voelt en dat hij ergens voor durft te gaan. In dit geval een relatie met mij, wat ik natuurlijk heel graag wilde.

We zijn nu een aantal jaar verder en dat nieuwe is er wel af. We hebben wat vaker ruzie dan voorheen, maar ik vind hem wel echt leuk. En hij is lief voor me. Maar er is toch wel één klein dingetje.. Ik merk dat hij het storend vindt als ik met vriendinnen wat ga doen, terwijl mij dat gewoon hartstikke gezond lijkt. Je bespreekt toch andere weer dingen met je vriendinnen dan met je vriend. En daar zit het hem juist net in, want mijn vriend denkt dan dat ik slecht over hem praat of dat ik andere vervelende dingen doe of zeg. Ook belt hij constant als ik aan het borrelen ben om te vragen hoe laat ik thuis ben en of ik al naar huis kom.

Hij zegt dat hij gewoon heel graag met mij samen is, maar ik krijg het benauwd. Ik mag toch wel een paar avonden zonder hem zijn? Ik heb het ook al een paar keer aangegeven maar ik heb het gevoel dat hij mij niet snapt. Wat moet ik doen?”

5 onopvallende tekenen dat je in een toxic relatie zit

Lees ook:

Franka (27): ‘Mijn huisgenoten betalen mijn huur, maar dat weten ze zelf niet’

Roos (31): ‘Ik heb ooit seks gehad met de broer van mijn huidige vriend’

Loise (24): ‘Ik ben erachter gekomen dat ik veel meer verdien dan mijn collega’s met meer ervaring’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.